VITAL - Baimarenii raman fara joi apa la robinete

VITAL - Baimarenii raman fara joi apa la robinete

VITAL Locuitori de pe mai multe străzi din Baia Mare rămân azi fără apă la robinete. Întreruperea a fost anunţată de SC Vital SA, societatea furnizoare de apă potabilă a oraşului.

Astfel, joi, 18 august, în intervalul 9.00 – 17.00, riveranii de bd.Unirii (între sensul giratoriu str.Vasile Alecsandri și sensul giratoriu str.Grănicerilor), str Jandarmeriei, str.Vasile Alecsandri nr. 97,99, bd. Unirii nr.21,21A nu vor avea apă potabilă la robinete din cauza cuplării la reţeaua nouă.

VITAL. Întreruperea furnizării apei potabile în zonele mai sus menţionate este consecința unor lucrări de modernizare și reabilitare la rețeaua de distribuție a apei potabile.

Chiar dacă aceste lucrări creează disconfort locuitorilor din zonă, ele sunt necesare pentru îmbunătățirea serviciilor oferite și pentru a asigura locuitorilor accesul la apă potabilă și la sistemul de canalizare.

Din păcate, orice proiect de investiţie în infrastructură de asemenea dimensiuni, creează inconveniente pe termen scurt în viaţa de zi cu zi a comunităţii. Pe această cale ne cerem scuze pentru neplăcerile create şi vă asigurăm că vom depune toate eforturile pentru ca durata şi impactul lor asupra dumneavoastră să fie minime.
Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C. VITAL S.A. telefon 0262 212550; 0262 215150, *1,*2.

Comments