Vitali Klitschko, replica dura pentru Zelenski: "Am lucruri de facut in oras. Nu vreau sa ma implic in batalii politice"

Vitali Klitschko, replica dura pentru

Vitali Klitschko, replica dura pentru Zelenski: "Am lucruri de facut in oras. Nu vreau sa ma implic...

Klitschko a declarat ca 430 de ,,centre de incalzire" ii ajuta pe locuitori sa faca fata efectelor atacurilor rusesti asupra centralelor electrice si ca alte peste 100 de centre sunt planificate pentru cazul unor conditii extreme, relateaza G4Media.ro.

Reac\"ia edilului vine dupa ce Zelenski a remarcat saptamana trecuta ca au existat multe plangeri cu privire la masurile adoptate in capitala.

,,Nu vreau sa ma implic in batalii politice, mai ales in situatia actuala", a declarat Klitschko, intr-o inregistrare video postata pe Telegram.

,,Acest lucru nu are sens. Am lucruri de facut in oras", a adaugat edilul.

Klitschko, care a fost implicat in mai multe dispute cu Volodimir Zelenski inainte de invazie, a declarat ca aliatii presedintelui s-au angajat in ,,manipulari" cu privire la eforturile orasului, inclusiv ,,fotografii de neinteles" postate online.

,,Pentru a spune lucrurilor pe nume, acest lucru nu este frumos. Nici pentru ucraineni, nici pentru partenerii nostri straini", a declarat Klitschko. ,,Astazi, ca niciodata inainte, toata lumea trebuie sa se uneasca si sa lucreze impreuna. Iar aici avem un fel de jocuri politice", a aratat el.

In ultima saptamana, Zelenski a promovat eforturile a mii de ,,centre de invincibilitate" infiintate in intreaga Ucraina pentru a furniza caldura, apa, internet si legaturi de telefonie mobila.

In discursul sau video nocturn de vineri, Zelenski a declarat ca primarul Kievului nu a facut suficient pentru a ajuta locuitorii asediati.

Comments