ZILELE VISEULUI - Jandarmii, pregatiti sa asigure ordinea si siguranta publica

ZILELE VISEULUI - Jandarmii, pregatiti sa asigure ordinea si siguranta publica

ZILELE VIȘEULUI  În perioada 30-31 iulie 2016, Primăria oraşului Vişeu de Sus, organizează a XVI-a ediţie a manifestărilor cultural – artistice, „Zilele Vişeului”. La acest eveniment organizatorul  preconizează participarea a, aproximativ, 2000 persoane.

Programul manifestărilor este următorul:

Sâmbătă, 30 iulie 2016:

Între orele 18:00-22:30, va avea loc un spectacol de muzică uşoară, concerte „Nordica”, „Incognito” şi „Compact”;

Duminică, 31 iulie 2016:

Între orele 16:00-23:00, se va desfăşura un spectacol folcloric, recitaluri Soţii Nemeş, Veta Biriş, concert „Mandinga” şi seara se va încheia cu focul  de artificii.

Jandarmii sigheteni vor asigura ordinea şi siguranţa publică în zona de desfăşurare a acestor manifestări pentru ca activitatea să se desfăşoare în condiţii normale.

Jandarmii sfătuiesc cetăţenii să nu poarte la vedere bunuri de valoare (bijuterii, sume de bani etc.), care pot atrage atenţia persoanelor cu intenţii dubioase, să nu îşi lase eventualele bagaje nesupravegheate, iar în cazul în care sunt însoţiţi de copii, să le acorde acestora o atenţie deosebită, deoarece se pot rătăci cu uşurinţă.

De asemenea, pentru evitarea producerii oricărui incident nedorit, recomandăm participanţilor la aceste manifestări să respecte indicaţiile forţelor de ordine.

ActualMM

Comments