Zodiile care isi schimba viata radical dupa Luna plina din 24 februarie: norocul le va surade din pl...

Fecioara

Luna plina va avea un efect puternic asupra nativilor din zodia Fecioara, care vor fi impinsi de catre astre spre o perioada puternica de introspectie.

Pentru Fecioare, aceasta perioada le va permite sa isi analizeze cu mai multa atentie obiectivele, iar cu ajutorul Lunii pline vor putea sa se orienteze catre vise mult mai realiste pentru situatia in care se afla.

Pesti

Pentru nativii din aceasta zodie, Luna plina va avea un efect asemanator cu cel pe care il vor resimti si Fecioarele. Pestii se vor uita spre trecut, spre problemele ramase nerezolvate si care inca ii afecteaza.

Astrele vor spirijini nativii care incearca sa incheie, odata pentru totdeauna, o problema veche, pe care au ignorat-o pana acum, scrie Click. Iar cu aceasta ocazie, pestii vor afla ca tot ce le trebuia pentru a se dezvolta pe plan personal era sa incheie un capitol mai vechi din viata lor, pe care il ignorasera.

Varsator

Pentru acesti nativi, Luna plina va insemna un moment de cotitura, atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. Ei isi vor analiza cu mai mare atentie obiectivele, iar astrele vor inlatura din jurul lor diferitele probleme si tentatii care le-ar putea crea confuzie.

Comments