Zodiile care sunt cel mai predispuse sa atraga abuzatori. Ajung un magnet pentru narcisisti, prinse...

Narcisistii trebuie sa umple un gol emotional, asa ca ii cauta pe altii care au ceea ce ei nu au: empatie. Ei au misiunea de a lua ceea ce este mai pretios si unic in altii pentru a-si indeplini dorintele si agenda ascunsa.

Exista anumite zodii care prezinta aceste trasaturi mai mult decat altele, facandu-le mai predispuse sa atraga narcisisti.

Narcisistul isi propune sa fure puterea de la cineva prin iluminarea cu gaz si controlul emotional, motiv pentru care Taur, Fecioara, Balanta, Scorpion, Pesti si chiar Berbec i-ar putea atrage. Aceste semne au compasiune si empatie si sunt extrem de devotati partenerilor lor, mai ales atunci cand sunt indragostiti nebuneste.

Topul celor mai credincioase zodii - Cine sunt habotnicii horoscopului

Taur si Scorpion

A avea o ,,capacitate mare de a iubi" este o trasatura care atrage narcisistii. Aceasta este o trasatura pe care semnele venusiene precum Taurul si Balanta o au in comun. Plasarile Taurului vor oferi parti din ei insisi partenerilor lor, motiv pentru care atunci cand un Taur este tradat, axa Taur/Scorpion se activeaza si ei dezgroapa partea mai intunecata a zodiei lor.

Un Taur poate iubi profund si atunci cand este ranit, poate fi distructiv.

La fel, Scorpionul si Taurul sunt doua semne puternice care pot face pe cineva sa-si doreasca sa-si devoreze puterea si curajul. Scorpionul este un semn care poate atrage narcisistii, dar pentru ca acesta este un semn guvernat de Marte, ei au arsenalul pregatit. Acesta este semnul razboinicului si al strategiei. Ei invata prin experienta, asa ca rar isi repeta greselile. Cu toate acestea, un narcisist le-ar putea gasi in continuare, deoarece Scorpionii sunt plini de compasiune, amabili si sustinatori. La urma urmei, ei pot profita de calitatile venusiene ale casei a saptea, mai ales atunci cand intalnesc pe cineva de care sunt interesati.

Horoscopul chinezesc pentru saptamana 20-26 noiembrie 2023. Perioada cu evenimente instense, profetite de inteleptii din Orient

Scorpionii sunt magnetici, fermecatori si incantatori. Cu toate acestea, daca trebuie sa se lupte cu un narcisist, ei pot avea mana de sus, deoarece Scorpionii vor tolera rareori sa fie controlati si manipulati.

Fecioara si Pesti

Narcisistii sunt atrasi de oameni buni, plini de compasiune si empatici, cu o inima calda. Fecioara si Pestii fac tot posibilul sa fie cei mai buni parteneri si prieteni pentru iubitii lor. Fecioarele si Pestii sunt cunoscuti a fi plini de compasiune si amabili si vor face tot posibilul pentru a-i servi pe ceilalti, scrie SfatulParintilor. La urma urmei, acestea sunt semne surori si, desi pot parea diferite, au multe asemanari atunci cand sunt indragostiti. Au tendinta sa se piarda in dragoste si le va fi greu sa se elibereze de stapanirea ei.

Fecioara si Pestii vor sacrifica totul pentru cei pe care ii iubesc, ceea ce ii face candidatii perfecti pentru narcisisti. Aceste semne trebuie sa invete cum sa nu se indragosteasca de momentele frumoase si, in schimb, sa fie logice in ceea ce priveste interactiunea pe care o au cu partenerii lor, precum si sa ceara parerile prietenilor si familiei de incredere cu privire la partenerii lor. Aceste semne trebuie sa fie atenti la oamenii carora le ofera energia si trebuie sa invete ca atunci cand ceva nu functioneaza in favoarea lor, ar trebui sa plece si sa nu se uite inapoi.

12 cupluri de zodii: 6 care vor rezista pe viata, 6 care se vor desparti

Berbec si Balanta

Oamenii vulnerabili, cu traume nevindecate si cu stima de sine scazuta, atrag narcisistii Adesea, oamenii afectati nu isi pot vedea frumusetea interioara, dar narcisistii pot vedea asta si vor sa se hraneasca din asta si sa oglindeasca frumusetea interioara pe care o fac, nu o au.

Daca o Balanta nu este evoluata, este posibil sa nu-si vada puterea si capacitatile. Ei ar putea sa-si subestimeze potentialul si sa aiba incredere in parerile negative ale partenerului lor despre ei daca nu au o buna stima de sine. Balante pot fi, de asemenea, codedependente.

Berbecul este condus de Marte, la fel ca Scorpionul. Acesta este un semn zodiacal puternic si oamenii increzatori atrag narcisisti. Aspectul de control si nevoia de a domina pe cineva il vor face pe Berbec magneti. De asemenea, Berbecul iubeste provocarea, asa ca ar putea fi prinsi de toxicitatea relatiei cu un partener narcisic.

Balanta este situata in casa de parteneriat a Berbecului. In loc sa canalizeze aspectele codependente ale Balantei, Berbecul ar trebui sa invete sa fie prudenti si plini de tact, sa-si retina puterea si controlul, fara a le oferi altora sau a diminua lumina pentru nimeni.

Calendarul nuntilor in 2024: Cand vor putea mirii sa organizeze cununia religioasa si cand nu

Comments