ZOO PRIN ORAS - O camila paste linistita intre blocurile din Cluj

ZOO PRIN ORAS - O camila paste linistita intre blocurile din Cluj

ZOO PRIN ORAȘ  Apariție spectaculoasă într-un cartier din Cluj. O cămilă a fost surprinsă în timp ce păștea liniștită între blocurile dintr-un cartier al orașului. Animalul înfometat i-a speriat pe copiii care jucau în zonă, susțin localnicii. Un tânăr a fotografiat cămila despre care a aflat că a scăpat de la circul din apropiere, relatează știridecluj.ro

„Cruzimea față de animale trebuie oprită! Sunt 10 grade afară, iar cămila nu este obișnuită cu frigul”, a spus Andrei, clujeanul care a surprins imaginea inedită.

Oamenii au luat legătura cu angajații circului. Ei au prins cămila, pe care apoi au adăpostit-o în condiții corespunzătoare.

Nu este singurul incident bizar. În Sibiu, un cal a plecat la plimbare și a ajuns în trafic printre mașini. Câțiva șoferi au fost nevoiți să ocolească animalul care nu voia nici în ruptul calului să elibereze drumul. Mulți au sunat la 112 ca să anunțe grozăvia.

ZOO PRIN ORAȘ

Calul a fost escortat de polițiști și a fost ”priponit” în fața secției. A stat ore bune acolo, așa că oamenii legii au fost nevoiți să-l hrănească. Animalul nobil a devenit rapid o adevărată vedetă, iar zeci de oameni au venit să-l vadă.

Oamenii legii au luat legătura cu Direcția Sanitar Veterinară Sibiu pentru a lua animalul din centrul orașului. Reprezentanții DSVSA susțin că Primăria ar fi trebuie, în mod normal, să se ocupe de animal. Au găsit însă înțelegere la o localnică ce deține un adăpost pentru animale.

Calul abandonat nu are cip de identificare, așa că găsirea stăpânului se anunță a fi destul de anevoioasă.

Sursă

Comments