3 zodii care sunt favoritele astrelor in aceasta saptamana. Vezi daca te numeri printre ele

3 zodii care sunt favoritele astrelor in aceasta saptamana. Vezi daca te numeri printre ele

3 zodii care sunt favoritele astrelor in aceasta saptamana. Vezi daca te numeri printre ele

Se pune accentul pe munca, dar si pe distractie, astfel ca cele trei zodii norocoase nu vor duce lipsa de atentie in viata lor. Chiar inainte ca Saturn sa ajunga retrograd in Pesti, acesti nativi trebuie sa ia cea mai surprinzatoare decizie din viata lor.

3 zodii care sunt favoritele astrelor in aceasta saptamana

Indiferent ca merg pe drumul mai greu sau alerg o cale usoara, acesti nativi stiu ce este de facut la finalul zilei. Universul le va intind o mana de ajutor. Ii va face sa se gandeasca de doua ori inainte de a lua o decizie importanta. Timpul pe care il petrec alaturi de cei dragi este de asemenea extrem de pretios pentru dezvoltarea unui viitor sigur.

Descopera ce iti rezerva astrele in functie de zodia in care te-ai nascut.

Zodiile care se indragostesc cel mai repede. Nativii care se afla in cautarea sufletului perecheLeu

Daca pana acum nativii Leu s-au simtit extrem de stanjeniti, iata ca a venit momentul sa scoata la inaintare artileria grea. Cauta sa repete aceleasi actiuni de mai multe ori pentru a se asigura ca duc totul pana la capat. Chiar daca pana acum au visat la noi oportunitati de cariera, dar si dragoste, au ramas totusi blocati intr-un trecut pasiv. Acest lucru este pe cale sa se schimbe, iar visele sa le devina realitate intr-un timp extrem de scurt.

Mercur in Rac va forma o alianta cu Saturn in Pesti, ceea ce le va schimba intreaha viata nu doar anumite momente. Ceea ce va urma ii va face sa se considere cei mai norocosi. Aceasta energie se va vedea cu ochiul liber in fiecare interactiune a lor cu cei din jur.

Ce persoane gresite atragi, in functie de zodie. Sfaturi de la astre pentru a nu pica in relatii toxice

Scorpion

Nativii Scorpion lasa in trecut sfaturile celor din jur. Se concentreaza pe ceea ce stiu ei cu adevarat. Aceasta decizie vine la pachet cu multe alte schimbari in viata lor. In fata dorintelor de viitor nu mai exista niciun obstacol in ceea ce ii priveste. Cariera li se schimba intr-un mod extrem de rapid. Primesc tot mai multe oportunitati in acest sens. Sansele divine ii ajuta sa se conecteze la ceea ce isi doresc pentru un viitor sigur si linistit. Isi folosesc energia pentru a incepe capitole noi in viata. Decid ceea ce este bine pentru ei, fara a se grabi insa.

Citeste continuarea aici

Horoscopul banilor pentru saptamana 24-30 iunie. Patru zodii se vor bucura de buzunare pline, doua vor trebui sa se abtina de la cheltuieli

Comments