5 alimente care ne otravesc si favorizeaza aparitia cancerului! Semnal de alarma tras de un renumit...

Uleiul pentru prajeli

Dr. Cezar a avertizat ca uleiurile folosite pentru prajeli, cum ar fi uleiul de floarea soarelui prajit, ar trebui sa fie consumate cat mai rar posibil sau deloc. Prajeala este asociata cu aparitia cancerului, inflamatii si deteriorarea structurilor organismului.

Zaharul

Pe locul doi in topul sau se afla zaharul, care, atunci cand este consumat in exces sau combinat cu alti nutrienti, poate avea o absorbtie rapida si poate contribui la diverse probleme de sanatate.

Ce alimente contin cel mai mult plastic. Studiul care ne va face sa fim mai atenti la ce cumparamFainoasele

Faina, cerealele si painea modificate genetic sunt plasate pe locul trei in lista lui Dr. Cezar. Acesta a subliniat ca aceste modificari genetice pot duce la inflamatii in organism si ca este important sa se aleaga optiuni de faina integrala pentru a evita aceste efecte negative.

Excesul de proteine de origine animala

Consumul excesiv de carne poate fi daunator pentru sanatate, mai ales daca nu este echilibrat de o activitate fizica adecvata. Dr. Cezar recomanda un echilibru si un consum moderat de carne provenita de la animale crescute in conditii sanatoase.

Alimente anti imbatranire. Cum sa iti mentii pielea tanara cu ajutorul alimentatieiExcesul de fibre

In final, Dr. Cezar a atras atentia asupra consumului excesiv de fibre, care poate duce la carente de minerale si la probleme digestive. Este important sa se consume fibre in mod echilibrat si sa se acorde atentie aportului adecvat de minerale.

Dr. Cezar subliniaza ca, in timp ce aceste alimente pot face parte dintr-o dieta sanatoasa in cantitati moderate, excesul lor poate avea consecinte negative asupra sanatatii noastre. Echilibrul si diversificarea alimentatiei, in combinatie cu un stil de viata activ, sunt cheia unei vieti sanatoase si echilibrate.

Grupele de alimente care cresc inflamatia din corp. Trebuie evitate cu orice pret

Comments