A INTRAT IN COMA – Batut crunt de doi scandalagii

A INTRAT IN COMA – Batut crunt de doi scandalagii

A INTRAT ÎN COMĂ Un bărbat de 37 de ani din comuna timișeană Traian Vuia este în comă la Spitalul Județean din Timișoara, după ce, azi-noapte, a fost bătut crunt de doi consăteni. Potrivit martorilor, bărbatul a intervenit să îi despartă pe doi scandalagii care se luaseră la bătaie, însă a devenit victima acestora.

A INTRAT ÎN COMĂ Scandalul ar fi izbucnit în fața unei cârciumi, und  doi indivivi în stare de ebrietate s-au încăierat.

Când omul a intervenit să îi despartă, acesta a devenit ținta agresorilor și a fost atacat cu un par, în dosarul polițiștilor fiind cercetați doi suspecți pentru tentativă de omor.

Potrivit martorilor, victima s-ar fi dus pe picioarele sale până acasă și s-a pus în pat, cea care a alertat autoritățile fiind mama bărbatului, care a chemat salvarea când și-a văzut fiul plin de sânge, scrie Cetățeanul.

Directorul Spitalului Județean Timișoara, Marius Craina, a confirmat că victima tentativei de omor de la Traian Vuia, care a fost transportată la Timișoara, este într-o stare foarte gravă, fiind în comă indusă.

Potrivit medicului, victima are fracturi craniene, coaste rupte și fractură de stern. Marius Craina a declarat că bărbatul are nevoie de mai multe intervenții chirurgicale, inclusiv la nivelul craniului.

sursa info

Comments