Accident grav in Arad: 8 persoane afectate, inclusiv 3 copii, dupa coliziunea a doua masini la intra...

Doua autoturisme in care se aflau opt persoane s-au ciocnit in localitatea Conop din judetul Arad, pe Drumul National 7 (DN7), la intrarea in localitate. La fata locului au intervenit mai multe echipaje ale Ambulantei si SMURD-ului.

Un echipaj medical de urgenta cu medic al Serviciului de Ambulanta Judetean Arad si doua autospeciale SMURD intervin, marti, la Conop. In jurul orei 16:50 s-a produs un accident rutier in care au fost implicate opt persoane.

Potrivit bilantului initial, 8 persoane erau neincercerate, constiente. S-au alocat echipajele EMU-M Lipova, SMURD Barzava si SMURD Arad, a anuntat ISU Arad.

,,Intervin pompierii militari ai Sectiei Barzava cu o autospeciala pentru descarcerare si doua echipaje SMURD, dintre care una Terapie Intensiva Mobila", transmite Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Arad.

,,In urma accidentului au rezultat 7 victime (3 minori si 4 adulti), stabile constiente, cooperante, neincarcerate. In urma evaluarii medicale, toate cele 7 persoane implicate in accident au refuzat transportul la spital.", a anuntat ISU Arad, potrivit criticarad.ro.

Politistii urmeaza sa stabileasca cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Comments