ACTUALIZARE 2/DOLIU IN PRESA BAIMAREANA – Octavian Butuza s-a stins din viata

ACTUALIZARE 2/DOLIU IN PRESA BAIMAREANA – Octavian Butuza s-a stins din viata

DOLIU ÎN PRESA BĂIMĂREANĂ Colegul și prietenul nostru, jurnalistul Octavian Butuza, “mereu al dumneavoastră” cum îi plăcea să se prezinte, a trecut în neființă… Vestea a căzut ca un șoc. Trupul acestuia, fără suflare, a fost găsit în mașina parcată în apropierea unui supermarket din Baia Mare.

Apropiați de-ai jurnalistului spun, însă, că Octavian Butuza nu a fost de găsit încă de la primele ore ale dimineții, fapt pentru care nenumărate persoane l-au contactat telefonic, fără succes. Abia după câteva ore, un echipaj de poliție s-ar fi deplasat la locuința acestuia unde au fost găsite, spun sursele noastre, mai multe bilete de adio…

Ulterior, de câteva minute, jurnalistul a fost găsit în mașina sa, dar nu s-a mai putut face nimic pentru el. Vom reveni cu amănunte. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

ACTUALIZARE 1: Vecinii jurnalistului spun că l-au văzut pe acesta aseară, când a plecat cu mașina de acasă și, de atunci, nu l-au mai văzut. Mai mulți apropiați ai săi au alertat poliția încă de la orele dimineții după ce jurnalistul nu le-a răspuns la telefon și nu au reușit să dea de el. Printre biletele de adio lăsate de către jurnalist se numără unul și pentru fiica sa, însă până în acest moment nu se cunosc foarte multe detalii. În parcarea supermarketului unde jurnalistul a fost găsit fără suflare au ajuns mai multe echipaje, inclusiv unul de la criminalistică.

ACTUALIZARE 2

exclusiv butuza

Știre în curs de actualizare.

ActualMM

Comments