Admirata la Mondialul din Qatar, interzisa acasa. Ce a patit Ivana Knoell, fosta Miss Croatia, cand...


Dupa ce la Cupa Mondiala din Qatar, acum doi ani, Ivana Knoell (32 de ani) si-a castigat faima mondiala, fosta Miss Croatia a avut parte de o ,,surpriza neplacuta" chiar acasa, relateaza Heute.


Cu tinute provocatoare, in ,,patratele", precum tricourile nationalei Croatiei, Ivana Knoell i-a innebunit pe fani in urma cu doi ani, fiind ,,adoptata" inclusiv de seicii qatarioti.


Acum, ,,Knoell Doll" se pregateste pentru Euro 2024. Ea a inceput campania in tara natala, insa cererile lor au fost respinse fara prea multe explicatii.


Vedeta cu 3 milioane de urmaritori doar pe Instagram a solicitat cluburilor croate NK Osijek si Hajduk Split permisiunea de a filma pe cele doua stadioane clipuri prin care sa isi anunte prezenta pe stadioanele de la turneul final din Germania, la care s-a calificat si Romania.


Ivana se astepta sa nu aiba probleme, dar cele doua grupari croate nu i-au permis accesul pe stadioanele lor!


,,Nu inteleg cum de ce sunt primita oriunde in lume, dar nu si in Croatia"


,,Lucrez la un proiect pentru Euro 2024 si pentru asta am avut nevoie de un stadion in Croatia pentru aproximativ 30 de minute. Am primit un raspuns negativ si de la NK Osijek, si de la Hajduk Split".


,,Videoclipul nu priveste clubul in sine", i s-a transmis. ,,Nu inteleg cum de ce sunt primita oriunde in lume, dar nu si in Croatia", a reactionat bruneta.


View this post on Instagram

A post shared by Ivana Knoll (@knolldoll)


Croata de origine germana Ivana Knoell a atras atentia la Campionatul Mondial din Qatar prin ,,tinutele" pe care le-a purtat pe stadioane, depasind in popularitate merituoasa echipa a lui Zlatko Dalici, care a cucerit medaliile de bronz.


Respect orice tara in care merg, ma interesez care sunt regulile. Localnicii mi-au spus ca pot sa ma imbrac asa cum o fac in mod normal pentru ca in timpul Cupei Mondiale fac o exceptie si ne lasa sa ne imbracam cum vrem.


Ivana Knoell, la show-ul lui Piers Morgan:

Fotografii Hepta


Comments