Adrian Streinu-Cercel: Cine critica vaccinul sa taca, daca nu, sa-si asume mortii! Solutia pentru a scapa de virus in sase luni

Adrian Streinu-Cercel Cine critica vaccinul

Adrian Streinu-Cercel: Cine critica vaccinul sa taca, daca nu, sa-si asume mortii! Solutia pentru a...

Profesorul Adrian Streinu Cercel spune ca vaccinul anti-COVID-19 este unul ,,cat se poate de bun" si are un mesaj transant pentru cei care spun ca nu este eficient.

,,Daca noi nu intelegem ca suntem in pandemie, daca noi nu intelegem ca pe teritoriul Romaniei este o epidemie, daca noi nu intelegem ca pe teritoriul Romaniei se moare din cauza acestui virus, inseamna ca avem o problema conceptuala majora. Haideti sa ne desteptam in ceasul al saptelea: sa lasam specialistii sa vorbeasca", a declarat profesorul Adrian Streinu Cercel, marti seara, la un post TV.

,,Asa ca haideti sa terminam cu prostiile! Vaccinul este cat se poate de bun, este cat se poate de corect, nicio autoritate ca EMA sau Food & Drug Administration nu si-ar permite sa inregistreze un vaccin care nu este eficient si care nu este si sigur", a adaugat Streinu-Cercel.

,,Cei care se ocupa de denigrarea vaccinului ar trebui sa taca din gura in momentul de fata, pentru ca, daca nu tac din gura in momentul de fata, ar trebui sa-si asume mortii care devin sursa a acestor informatii", a avertizat managerul Institutului ,,Matei Bals".

Streinu-Cercel pledeaza pentru testarea in masa si vede mai multe etape pentru a elimina coronavirusul din Romania.

Acesta spune ca folosirea anticorpilor monoclonali ar duce la oprirea epidemiei in doua saptamani, iar in sase luni virusul ar disparea, ar ,,iesi din circulatie", daca nu ar fi introdus in tara.

,,Prima interventie in epidemie este sa testam. Nu facem acest lucru. Nu inteleg de ce nu facem acest lucru, de ce nu testam in strada. Altii au facut-o! Si cu rezultate minunate.

A doua interventie este folosirea anticorpilor monoclonali, care sa opreasca pandemia. Noi daca am imprastia acesti anticorpi monoclonali in 70% din populatie, in doua saptamani de zile nu am mai vorbi de incindenta SARS-CoV 2 in circulatie in Romania. Si a treia interventie este vaccinarea, pentru a nu-l mai introduce in tara (pe virus - n.red.)", a explicat medicul.

Profesorul Adrian Streinu-Cercel candideaza la alegerile parlamentare din 6 decembrie din partea PSD. El este pe al doilea loc pe lista pentru Senat, dupa fostul primar general al Capitalei Gabriela Firea.

Comments