ALATURI DE ELEVI – Nutu Fonta: Mi-as fi dorit ca scolile din Borsa sa fie mai mari, mai moderne si...

ALĂTURI DE ELEVI Deputatul maramureșean Nuțu Fonta a fost alături de elevi în prima zi din nou an școlar. Acesta a postat pe rețeaua de socializare Facebook un mesaj de încurajare, în care își exprimă inclusiv regretul și doleanțele legate de învățământul din Borșa. Nuțu Fonta spune că și-ar fi dorit ca școlile din Borșa să fie mai mari, mai moderne și mai bine puse la punct. 

“Fiecare început de an şcolar este un prilej de bucurie, un eveniment încărcat de emoţie, speranţe şi provocări. Pentru bobocii care păşesc azi pentru prima dată într-o şcoală este o zi pe care o vor ţine mereu minte, iar pentru elevii mai mari este prilej de revedere cu colegii şi dascălii. Fiecare început este greu dar, cu încredere şi determinare acest moment poate fi depăşit cu uşurinţă. Văd mândria din ochii părinţilor, emoţia din cei ai copiilor şi credeţi-mă, şi pe mine mă încearcă emoţii mari”, a spus deputatul Nuțu Fonta.

“Mi-aş fi dorit ca şcolile din Borşa să fie mai mari, mai moderne şi probabil mai bine puse la punct dar, acestea sunt condiţiile, un motiv în plus să mă zbat să fac mai mult pentru comunitate. Asigur părinţii, elevii şi profesorii că învăţământul va rămâne prioritatea mea nr.1 prin noi investiţii în reabilitarea si modernizarea şcolilor, grădiniţelor şi creşelor”, exprimă deputatul.

Elevii borșeni susținuți de Nuțu Fonta

Deputatul a reiterat provocarea prin care un număr de 20 de elevi, dintre cei cu rezultate bune la învățătură, dar cu o situație materială precară, vor fi invitații săi la București. Mai mult, zece elevi din Borșa, care au obținut media de 10, vor primi câte o tabletă.

“Îmi voi ţine promisiunea şi în acest an şi un număr de 20 de elevi dintre cei cu rezultate bune la învăţătură dar situaţie materială mai precară vor fi invitaţii mei la Bucureşti în luna decembrie. De asemenea, 10 elevi borşeni care au obţinut media 10 la învăţătură vor primi câte o tabletă. Acesta le va fi înmânată joi, 15 septembrie, în sala de şedinte a Primăriei Borşa. Să dea bunul Dumnezeu ca întreg anul să vă fie la fel de frumos şi rodnic, să fiți sănătoși, cuminți, curioși, motivați, pasionați și deștepți iar la finalul acestui an școlar să culegeţi roadele muncii voastre cu multă bucurie”, a mai spus Nuțu Fonta.

Comments