FOTBAL FEMININ – Lotul AS Independenta pentru Superliga

FOTBAL FEMININ – Lotul AS Independenta pentru Superliga

FOTBAL FEMININ AS Independența Baia Mare a bătut „în cuie” lotul cu care atacă acest sezon competițional. După realizarea ultimului transfer, gruparea feminină de fotbal și-a definitivat echipa pentru Superliga Feminină. Ultima sosită în vestiarul băimărencelor este Denisa Predoi, sportivă sosită de la Corvinul Hunedoara.

FOTBAL FEMININ Portarii lotului AS Independența sunt: Georgiana Dârle, Ana Mateșan și Kriszta Haim.

Pe partea defensivă, gruparea băimăreană se bazează pe serviciile lui Raluca Pteanc, Alexandra Zsiga, Florica Codrea, Amalia Hohman, Rebeca Vasilovschi și Ligia Muntean. De asemenea, mijlocașii lotului sunt: Laura Desmerean, Andreea Pop, Diana Grecu, Adelina Fedor, Alexandra Marian, Crina Câmpan iar pe partea de atac Denisa Predoi, Diana Pop și Alexandra Buftea vor duce greul.

Acestor jucătoare li se adaugă alte colege care au evoluat în echipa secundă, dar care vor evolua mai des în Liga a II-a. Este vorba despre: Alexandra Boldijar, Roberta Silaghi, Daiana Burde, Rebeca Mariș, Valeria Buftea, Renata Oancea, Lorena Varga, Catalina Dale dar și alte sportive din lotul de junioare under 15.

Lucrurile s-au modificat și la nivelul conducerii tehnice, acolo unde Florica Codrea a primit funcția de director tehnic iar Alexandra Marian a devenit antrenoare la lotul de senioare.

ActualMM.ro

Comments