ALCOOL, MUZICA SI SCANDAL - Doar jandarmii i-au putut opri pe tinerii baimareni in acest weekend

ALCOOL, MUZICA SI SCANDAL - Doar jandarmii i-au putut opri pe tinerii baimareni in acest weekend

ALCOOL, MUZICA SI SCANDAL Si in acest sfarsit de saptamana jandarmii maramureseni au executat misiuni specifice de ordine publica pe timpul carora au constatat unele abateri de la normele legale in vigoare, aplicand sanctiuni contraventionale celor vinovati.

Vineri, 4 mai a.c., in jurul orelor 15:00, jandarmii au fost solicitati sa intervina pe peronul Garii C.F.R. din Baia Mare unde un tanar de 26 de ani din Baia Mare si altul de 31 de ani din judetul Salaj, in timp ce consumau bauturi alcoolice au provocat scandal tulburand ordinea publica si provocand indignarea cetatenilor din acel loc. De asemenea, in jurul orelor 23:25, echipajul de jandarmi a fost solicitat sa intervina la un imobil de pe strada Melodiei pentru faptul ca un tanar in varsta de 18 ani a deranjat linistea vecinilor, ascultand muzica la volum ridicat.

Patrula independenta de ordine publica de pe raza localitatii Baia Mare, a surprins duminica 06 mai a.c., in jurul orelor 09:00, un tanar in varsta de 23 ani din localitate, care in timp ce se afla in Gara C.F.R., a consumat bauturi alcoolice provocand indignarea cetatenilor. La solicitarea jandarmilor de a da relatii cu privire la stabilirea identitatii sale acesta a refuzat in mod constant.

Cetatenii pot solicita ori de cate ori este nevoie sprijinul fortelor de ordine publica, fie prin contact direct, fie prin apelarea numarului unic de urgente ,,112".

&

Informatii furnizat de IJJ Maramures

The post ALCOOL, MUZICA SI SCANDAL - Doar jandarmii i-au putut opri pe tinerii baimareni in acest weekend appeared first on actualmm.ro.

Comments