Anca Alexandrescu: ,,Cirstoiu nu va mai fi candidatul Coalitiei". Ce PERSONAJ scoate Alianta din man...

,,In prezent, sustinere au Robert Negoita si Popescu Piedone, iar de la PNL, Rares Bogdan si-a exprimat dorinta de a reintra la candidatura dar si Sebastian Burduja. Luni va fi discutia finala. Catalin Cirstoiu nu va mai fi cu siguranta candidatul coalitiei. Am informatii ca pana nu-si rezolva problemele, coalitia nu il mai sustine.

Scandal monstru in Coalitie, Cirstoiu nu renunta la candidatura: ,,N-as exclude nici niste zone din PSD care ma ataca"

Parcursul acestor decizii proaste a facut ca PSD sa ajunga in aceasta situatie. Bataia de joc la adresa lui Gabriela Firea si Sebastian Burudja se vede acum. Pare ca singura varianta este sa piarda rusinos pe locul 3, lucru care se reflecta in Bucuresti, dar si in tara. Pentru a usura o decizie la PNL, se ia in calcul ca Piedone sa iasa din PUSL si sa devina independent, pentru a primi sprijin oficial si de la PNL. Si vechii pedelisti din PNL vor o noua sustinere pentru Nicusor Dan", a declarat Anca Alexandrescu.

Robert Negoita: ,,As fi dispus sa fiu candidatul PSD-PNL!"

Robert Negoita a declarat, pentru Realitatea Plus, ca nu va mai refuza o eventuala propunere de a candida la Primaria Capitalei.

Cat mai ramane Cirstoiu "candidatul deocamndata"? Gabriela Firea: Situatia ar urma sa fie discutata intr-o sedinta a coalitiei

Nu pot sa va confirm acum. Cert este ca e un moment important, Bucurestiul a suferit de subdezvoltare, in ultimii 4 ani, si noi trebuie sa ne luptam cu toate fortele pentru Bucuresti. Daca partidul o va face, nu voi mai refuza, desi pana acum am tot refuzat. Am avut mai multe discutii, chiar si luni, la guvern, dar nu vreau sa dau detalii. Eu nu ma mai opun unei nominalizari din partea aliante, deci, as fi dispus sa fiu candidatul PSD-PNL. Au fost discutii, inclusiv in alianta, nu e o decizie luata, vor mai fi discutii. Nu sunt decizii pe care le iau eu, ci doar imi arat disponibilitatea de a candida din partea aliantei. Eu nu am fost implicat, dar mi-au fost prezentate analize nefavorabile, pentru ca de aceea ne-am tot intalnit ca sa gasim o solutie la problema Cirstoiu", a declarat Robert Negoita.

Candidatura lui Cirstoiu la Capitala incinge spiritele in PNL! Theodor Stolojan: Va fi ciuca de bataie a campaniei. Trebuie sa clarifice problemele

Gabriela Firea si-a anuntat deja sustinerea pentru o eventuala candidatura a lui Robert Negoita din partea coalitiei.

Comments