Robert Negoita este dispus sa intre in lupta pentru Capitala si spune ca regreta ca nu a sustinut-o...

Primarul sectorului 3 a marturisit, de altfel, ca regreta faptul ca, in urma cu 4 ani, nu a sustinut-o pe Gabriela Firea pentru Primaria Capitalei.

Robert Negoita a declarat, pentru Realitatea Plus, ca nu va mai refuza o eventuala propunere de a candida la Primaria Capitalei.

Cat mai ramane Cirstoiu "candidatul deocamndata"? Gabriela Firea: Situatia ar urma sa fie discutata intr-o sedinta a coalitiei

Nu pot sa va confirm acum. Cert este ca e un moment important, Bucurestiul a suferit de subdezvoltare, in ultimii 4 ani, si noi trebuie sa ne luptam cu toate fortele pentru Bucuresti. Daca partidul o va face, nu voi mai refuza, desi pana acum am tot refuzat. Am avut mai multe discutii, chiar si luni, la guvern, dar nu vreau sa dau detalii. Eu nu ma mai opun unei nominalizari din partea aliante, deci, as fi dispus sa fiu candidatul PSD-PNL. Au fost discutii, inclusiv in alianta, nu e o decizie luata, vor mai fi discutii. Nu sunt decizii pe care le iau eu, ci doar imi arat disponibilitatea de a candida din partea aliantei. Eu nu am fost implicat, dar mi-au fost prezentate analize nefavorabile, pentru ca de aceea ne-am tot intalnit ca sa gasim o solutie la problema Cirstoiu", a declarat Robert Negoita.

Candidatura lui Cirstoiu la Capitala incinge spiritele in PNL! Theodor Stolojan: Va fi ciuca de bataie a campaniei. Trebuie sa clarifice problemele

Gabriela Firea si-a anuntat deja sustinerea pentru o eventuala candidatura a lui Robert Negoita din partea coalitiei.

Comments