Anca Alexandrescu, despre cazul Elenei Udrea, dupa refuzul permisiei de a-si vedea fetita: Cererea A...

Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii Culisele statului paralel, a explicat ca este justificata sesizarea Avocatului Poporului in cazul Elenei Udrea, care a cerut sa-si vada fetita de aproape 5 ani.

Avocatul Poporului s-a sesizat si cere explicatii in cazul Elenei Udrea, care nu este lasata sa isi vada fiica! Este al doilea an in care fostul ministru cere, fara succes, permisie 24 de ore, pentru a fi acasa de ziua de nastere a fetitei ei. Eva Maria implineste 5 ani in aceasta luna.

Avocatul Poporului a transmis intr-un comunicat ca a primit cererea avocatului Elenei Udrea si ca a cerut explicatii de la Administratia Nationala a Penitenciarelor.

Anca Alexandrescu, despre cazul Elenei Udrea, dupa refuzul permisiei de a-si vedea fetita: Cererea Avocatului Poporului confirma abuzul

,,Iata ca cererea Avocatului confirma ce am spus in emisiuni. Saptamana trecuta am primit o scrisoare de la penitenciarul Targsor de la o alta mama, in aceeasi situatie. Este vorba de o mama. Este un abuz faptul ca nu i se mai dau acele zile. Acesti oameni au gresit, au platit. Dar nu trebuie sa plateasca pentru greselile lor copiii.

Mai ales cand este vorba despre copii. Copiii nu sunt vinovati pentru greselile parintilor.

Am facut solicitare la ANP inca de anul trecut pentru zilele care nu se acorda.

Cel care mi-a semnalat acest lucru a fost Gigi Becali. Iar astazi revine din nou in discutie. De ce se aplica dubla masura?", a comentat Anca Alexandrescu, la Realitatea PLUS.

Mesajul dureros al Elenei Udrea a fost postat pe pagina sa de Facebook. Fostul ministru al Turismului spune, in postare, ca, in ciuda faptului ca legea prevede posibilitatea ca detinutii sa mearga acasa pentru maximum 30 de zile anual, in practica, este aproape inexistenta pentru ea.

Elena Udrea, ravasita. Mesaj tulburator din spatele gratiilor, dupa ce i-a fost refuzata permisia pentru ziua de nastere a fetitei sale. Micuta implineste 5 ani

Comments