Angajat al CFR, electrocutat in gara din localitatea Salva. Barbatul a suferit arsuri de gradul I pe...


Incidentul a avut loc in gara din comuna bistriteana Salva, sambata, 23 septembrie, in timp ce barbatul, aflat in timpul liber, a trecut pe sub liniile de electricitate ale caii ferate avand in mana o undita deschisa. Victima a suferit arsuri pe 40% din suprafata corporala, a transmis Politia din Bistrita-Nasaud, potrivit Stirileprotv.ro


Barbatul este angajat al CFR, dar la momentul producerii incidentului se afla in timpul liber, a transmis Inspectoratul de Politie (IPJ) Bistrita-Nasaud, citat de Agerpres.


,,Astazi, 23 septembrie, politistii din cadrul Biroului Judetean Politie Transporturi Bistrita-Nasaud au fost sesizati prin SNUAU 112 cu privire la faptul ca in perimetrul Statiei CF Salva o persoana s-a electrocutat. Din primele investigatii efectuate, s-a stabilit faptul ca un barbat de 55 de ani, din Salva, in timp ce a incercat sa traverseze calea ferata, fiind cu undita deschisa, s-a electrocutat. Barbatul a fost transportat la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale de specialitate", a transmis IPJ Bistrita-Nasaud.


In urma incidentului, victima a suferi arsuri pe 40% din suprafata corporala si a fost preluat de un elicopter SMURD, pentru a fi transportat la o clinica de specialitate din Cluj-Napoca, a informat managerul Serviciului de Ambulanta Judetean Bistrita-Nasaud, Annabella Muzsi.


Politistii de la Transporturi Feroviare Salva continua cercetarile in acest caz in cadrul unui dosar penal de vatamare corporala din culpa.


Comments