ANI, IN ACTIUNE - Directorul executiv adjunct al APIA Maramures, in conflict de interese

ANI, IN ACTIUNE - Directorul executiv adjunct al APIA Maramures, in conflict de interese

ANI, IN ACTIUNE Agentia Nationala de Integritate a prezentat o salba de functionari publici din comune si sate carora li s-a constatat starea de incompatibilitate, conflict de interese de natura administrativa si existenta unei diferente nejustificate intre averea dobandita si veniturile realizate. Este vorba despre opt fosti si actuali alesi locali si functionari publici din comune, potrivit EVZ.ro.

ANI a stabilit ca directorul executiv adjunct al Centrului judetean Maramures din cadrul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura, Ioan Branzei, s-a aflat in conflict de interese administrativ. In perioada exercitarii functiei publice de conducere, acesta s-a implicat in procesul de aprobare a cererilor de finantare depuse de tatal sau si socrul sau.

Astfel, la datele de 12 iunie 2011, 27 iunie 2012 si de 8 octombrie 2012, a aprobat in sistemul electronic de gestionare a cererilor de plata IACS (Sistemul Integrat de Administrare si Control) al Centrului judetean Maramures APIA sumele calculate si stabilite pentru fermierii mentionati in Lista de plati, printre care si tatal sau in calitate de fermier, iar la datele de 12 iunie 2011 si 29 iunie 2012 a aprobat in sistemul electronic de gestionare a cererilor de plata IACS sumele calculate si stabilite pentru fermierii mentionati in Lista de plati, printre care si socrul sau in calitate de fermier.

ANI a precizat ca persoanele evaluate au fost informate despre declansarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum si drepturile de care beneficiaza – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat si de a prezenta date sau informatii pe care le considera necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

&

Sursa info: EVZ.ro

The post ANI, IN ACTIUNE - Directorul executiv adjunct al APIA Maramures, in conflict de interese appeared first on actualmm.ro.

Comments