Apple pregateste trei modele de iPhone total

Apple pregateste trei modele de iPhone total diferite fata de ce a lansat pana acum. Cand vor fi dis...

De asemenea, pe langa versiunile cu ecran clasic cu diagonale de 4,7 inchi si 5,5 inchi, anul viitor gama de produse iPhone ar putea include si un telefon cu o diagonala de 5,5 inchi si chiar mai mare dotat cu un ecran curbat pe margine la fel ca la Samsung Edge, sustine Nikkei.

Aceasta inseamna ca in luna septembrie a acestui an, Apple va lansa doar doua noi modele de telefoane iPhone, dintre care unul cu o camera de tip dual-lens.

Un iPhone cu un ecran curbat de tip OLED va fi cu siguranta mai scump de produs decat unul cu ecran traditional de tip LCD. Principalul rival al Apple, grupul sud-coreean Samsung, care recent a lansat Note7, noul varf de gama al companiei pe segmentul phablet, este principalul furnizor mondial de dispalyuri OLED.

Anterior, The Wall Street Journal a informat ca Apple are in vedere modificari importante de design pentru cea de a 10-a aniversare a lansarii primului iPhone, precum eliminarea butonului "home", insa unele din acestea modificari nu au putut fi gata la timp pentru lansarea din acest an.

Comments