ATENTIE! IMAGINI EXPLICITE – Actorul Orlando Bloom cu penisul la vedere

ATENTIE! IMAGINI EXPLICITE – Actorul Orlando Bloom cu penisul la vedere

ATENȚIE! IMAGINI EXPLICITE Actorul american de origine engleză Orlando Bloom face senzație în toată lumea după ce pe internet au apărut fotografii realizate de paparazzi. Acesta apare gol pușcă în timp ce se dă pe o placă de surf pe o plajă din Sardinia/Italia, în compania celebrei cântărețe Katy Perry.

ATENȚIE! IMAGINI EXPLICITE Actorul, în vârstă de 39 de ani nu pare deloc deranjat de nuditate, devenit celebru și după ce în presă a ajuns în urmă cu câțiva ani și o filmare în care făcea sex cu un fotomodel.

Imaginile au apărut pentru prima dată pe New York Daily News, dar au fost preluate cu rapiditate de presa internațională. Actorul este cunoscut mai ales pentru rolul său din trilogia Stăpânul Inelelor, unde îl interpretează pe Legolas, dar și pentru apariția în Pirații din Caraibe. După o serie de relații cu vedete mai mult sau mai puțin cunoscute, printre care modelul Miranda Kerr, actorul este momentan îndrăgostit de cântăreața Katy Perry.

Orlando Bloom si Katy Perry sunt împreună de 7 luni și se pare că se simt extrem de bine împreună. Actorul, în vârstă de 39 de ani, a stat întreaga zi la plajă complet gol, simțindu-se extrem de confortabil alături de partenera sa.

Încrezător în felul în care arată, Orlando nu și-a pus hainele pe el nici în momentul în care a realizat că este fotografiat.

ATENȚIE! IMAGINI EXPLICITE orlando bloom naked

Comments