LA DOI PASI DE CASA – Un fost primar si sotia sa au fost omorati pe trotuar

LA DOI PASI DE CASA – Un fost primar si sotia sa au fost omorati pe trotuar

LA DOI PAȘI DE CASĂ Două persoane, soţ şi soţie, din Sîncel au murit sâmbătă seara într-un accident rutier produs la intrarea în localitate dinspre municipiul Blaj, aceştia fiind surprinşi în timp ce se deplasau pe trotuar de o autoutilitară care a părăsit partea carosabilă. 

Fost primar al comunei Sîncel, timp de două mandate, şi iniţiator şi coordonator al grupului folcloric ‘Sîncelenii’, G.L. se plimba alături de soţia sa. Cei doi se aflau pe trotuar, în faţa primei case situate la intrarea în sat, la circa o sută de metri distanţă de locuinţa lor, când, din sens opus, pe DJ 107B, a venit o autoutilitară, care, din cauze care urmează să fie stabilite de anchetatori, a ieşit de pe şosea şi a ajuns în rigolă. De aici, maşina şi-a continuat parcursul pe trotuar, acroşând-o pe femeie şi strivindu-l pe bărbat.La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj SMURD, dar cele două victime au suferit multiple traumatisme, decedând, potrivit martorilor, imediat după impact.

Şoferul autoutilitarei, aparţinând unei firme din judeţul Alba, a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice. Acesta a susţinut că i-ar fi explodat un pneu. În autoutilitară se mai afla un pasager.

Poliţia a demarat o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

Comments