ATENtIE LA HOtI! – Filmata in timp ce actiona intr-un magazin (VIDEO)

ATENtIE LA HOtI! – Filmata in timp ce actiona intr-un magazin (VIDEO)

ATENŢIE LA HOŢI! O hoaţă a fost filmată în timp ce acţiona într-un magazin. Evenimentul s-a petrecut miercuri, 29 iunie, într-unul dintre magazinele de tip “outlet” din Baia Mare.

De pe înregistrările făcute de camera de supraveghere montată în incintă se vede cum femeia intră în magazin şi studiază atentă mai multe produse. Își alege un tricou, merge la casă, achită cu o bancnotă de 200 de lei, dar apoi se răzgândeşte şi renunţă la cumpărătură. Primeşte înapoi banii, înapoiază restul, dar din care a sustras 100 de lei.

Proprietarii magazinului şi-au dat seama de înșelăciunea produsă şi au postat pe o rețea de socializare un avertisment însoţit de fotografiile femeii.

“ATENŢIE LA HOTI!

Azi, în jurul orei 12, în magazin a intrat o “doamnă” pentru a cumpăra un tricou. Ajunsă la casa de marcat întreabă vânzătoarea dacă are să îi dea rest de la 200 lei, tricoul fiind 32 lei. Doamna a fost conştientă de preţul tricoului, ea se uită atent la preţ înainte să meargă la casa de marcat (se observă şi în poză). După ce primeşte restul de 168 lei ea refuză produsul pe un ton ridicat susţinând că ea credea că tricoul este 15 lei şi a solicitat să primească banii înapoi, pe acelaşi ton.

După cum se poate observa şi în filmare, din restul primit doamna sustrage 2 bancnote a câte 50 lei pe care ulterior le bagă în geantă. Vânzătoarea îi înapoiază bancnota de 200 lei, fără a număra restul primit.
Menţionăm că doamna a fost însoţită de un domn care a încercat să îi distragă atenţia vânzătoarei!

Comments