AU CASTIGAT – CSM Sighetu Marmatiei se intoarce de la Satu Mare cu 3 puncte: victorie surprinzatoare...

FOTBAL – LIGA A III-A. Sambata, 23 septembrie 2023, pe Stadionul Olimpia ,,Daniel Prodan" din Satu Mare, in meci contand pentru etapa a 5-a a Seriei a 10-a Liga a III-a la fotbal, CSM Olimpia Satu Mare a pierdut, cu 1-3 (1-1), partida cu CSM Sighetu Marmatiei. Meciul, arbitrat de o brigada din judetul Alba, care l-a avut la centru pe Vladimir Andrei Nagy din Mahaceni, a opus echipele clasate inaintea rundei pe locurile 2 (Satu Mare) si 6 (Sighetu Marmatiei) si a pornit cu echipa-gazda din postura de favorita, fiind neinvinsa in actuala editie a Ligii a III-a.

&

Desi din formatia antrenata de Cosmin Iuhasz si Florin Fabian lipseau doi titulari (Razvan Lazar – suspendat pentru cumul de cartonase – si Marco Bota – accidentat), CSM Olimpia a jucat totul pe cartea victoriei, pentru a nu pierde distanta fata de SCM Zalau, lidera seriei, dar si pentru reabilitarea in fata propriilor suporteri dupa doar egalul obtinut in etapa trecuta in meciul cu concitadina cu acelasi nume, nou-promovata.

&

Cele doua echipe s-au mai intalnit in acest sezon, insa in Cupa Romaniei, in primul tur, cand Olimpia a castigat la Sighetu Marmatiei cu 2-1, dupa un gol marcat in ultimul minut al prelungirilor.

&

Sighetenii au reusit sa deschida scorul in min. 8, prin Ianis Negrut, ex-baimareanul Viorel Chinde (Olimpia) egaland chiar inaintea finalului de repriza, desi echipa sa juca in inferioritate numerica inca din min. 30, dupa eliminarea lui Moussa Samake (pentru cumul de catonase, a fost sanctionat cu primul cartonas galben in min. 4). Insa in repriza a doua, profitand si de superioritatea numerica, echipa antrenata de George Zima a reusit sa se desprinda repede, veteranul Mansour Gueye marcand pentru sigheteni in minutele 52 si 56.

&

CSM Olimpia Satu Mare – CSM Sighetu Marmatiei: 1-3 (1-1), au marcat Viorel Chinde (min. 44) / Ianis Negrut (min. 8), Gueye Mansour (min. 52, min. 56).

&

Iata rezultatele etapei a 5-a a Seriei a 10-a:

* CS Lotus Baile Felix – SC Olimpia MCMXXI Satu Mare: 1-0 (0-0);

* CS Minerul 1947 Ocna Dej – CS Sanatatea Servicii Publice Cluj: 0-1 (0-1);

* SCM Zalau – ACSC Crisul Santandrei: 1-0 (0-0);

* CSM Olimpia Satu Mare – CSM Sighetu Marmatiei: 1-3 (1-1);

* CSM Victoria Carei – CS Minaur Baia Mare: 3-2 (1-1).

&

In urma victoriei, CSM Sighetu Marmatiei urca pe locul 4 in clasamentul seriei. In etapa viitoare, CSM Sighetu Marmatiei joaca pe teren propriu, in 30 septembrie, de la ora 17.00, cu ACSC Crisul Santandrei.

&

* Foto: @sportulsatmarean.ro

&

Andrei TUDORAN

Articolul AU CASTIGAT – CSM Sighetu Marmatiei se intoarce de la Satu Mare cu 3 puncte: victorie surprinzatoare pe terenul Olimpiei, care a jucat 60 de minute in inferioritate apare prima data in 2mnews.

Comments