,,AU INFRANT", DIN NOU – La al cincilea meci in Liga a III-a, Minaur Baia Mare pierde la Carei si ra...

FOTBAL – LIGA A III-A. Sambata, 23 septembrie 2023, pe Stadionul Victoria din Carei, in meci contand pentru etapa a 5-a a Seriei a 10-a Liga a III-a la fotbal, CSM Victoria Carei a castigat, cu 3-2 (1-1), partida cu CS Minaur Baia Mare. Meciul, arbitrat de o brigada din Cluj-Napoca, la centru cu Narcis Bodocan, a opus echipele clasate inaintea etapei pe locurile 9 (Victoria) si 7 (Minaur) si a pornit cu echipa oaspete din postura de favorita.

&

Gazdele, cu o victorie si 3 infrangeri in actuala editie a Ligii a III-a, aveau doar 3 goluri marcate in cele 4 meciuri disputate si anuntau absenta a 6 titulari, dar antrenorul Marius Botan se declara increzator ca echipa sa va reusi sa obtina toate cele 3 puncte puse in joc (si a reusit).

&

Antrenorul Ciprian Danciu (Minaur Baia Mare) a inceput partida cu urmatorul 11: Baila – Achim, Stoian, Raul Gherman, Simion (cpt.) – Macritchii, Matei, Stefanescu – Marosan, Raicu, Lemac. Declaratiile optimiste ale antrenorului Botan nu au avut acoperire si pe teren, baimarenii reusind deschiderea scorului in min. 15, prin mijlocasul Catalin Stefanescu (28 de ani, amprumutat in vara de la echipa de Liga a II-a Ceahlaul Piatra Neamt), la fel ca in partida din etapa precedenta (incheiata la egalitate, la Baia Mare, cu echipa comunala Lotus Baile Felix).

&

Gazdele reactioneaza mai repede decat a facut-o adversare din etapa trecuta a Minaurului, reusind sa egaleze chiar in prima repriza, in min. 41, prin baimareanul Paul Batin, care a transformat o lovitura de la 11 metri. O repriza incheiata asa cum a inceput, la egalitate: 1-1. In repriza a doua, gazdele reusesc sa inscrie primele, chiar in min. 47, prin actiunea persoanla a captianului Vajda, care a trecut ca prin svaiter de aparatorii Minaurului si a marcat la vinclul portii lui Baila, Victoria conducand pentru prima data pe tabela de marcaj. dar Minaur a egalat prin varful Lemac in min. 69, dar victoria le-a apartinut gazdelor, asa cum promitea antrenorul Botan, golul de final fiind marcat de Popovici-Ciatau in min. 77. Scor final: 3-2 (1-1).

&

* Victoria Carei – Minaur Baia Mare: 3-2 (1-1), au marcat Paul Batin (min. 41 - 11 metri), Roland Vajda (min. 47), Rafael Popovici-Ciatau (min. 77) / Catalin Stefanescu (min. 15), Brian Lemac (min. 69).

&

Iata rezultatele etapei a 5-a a Seriei a 10-a:

* CS Lotus Baile Felix – SC Olimpia MCMXXI Satu Mare: 1-0 (0-0);

* CS Minerul 1947 Ocna Dej – CS Sanatatea Servicii Publice Cluj: 0-1 (0-1);

* SCM Zalau – ACSC Crisul Santandrei: 1-0 (0-0);

* CSM Olimpia Satu Mare – CSM Sighetu Marmatiei: 1-3 (1-1);

* CSM Victoria Carei – CS Minaur Baia Mare: 3-2 (1-1).

&

In urma infrangerii, baimarenii coboara pe locul 8 in clasament (din 10 echipe). In etapa urmatoare, Minaur joaca pe teren propriu, in 29 septembrie, de la ora 17.00, cu CS Minerul 1947 Ocna Dej.

&

* Foto generica: @CS Minaur Baia Mare

&

Andrei TUDORAN

Articolul ,,AU INFRANT", DIN NOU – La al cincilea meci in Liga a III-a, Minaur Baia Mare pierde la Carei si ramane cu o singura victorie apare prima data in 2mnews.

Comments