AUR, reactie dupa ce o minora de 17 ani acuza ca ar fi fost abuzata sexual de unii membri ai partidu...

,,Singurul incident despre care organizatorii Scolii de vara au cunostinta in momentul de fata s-a petrecut in noaptea de 15 spre 16 septembrie 2023 in complexul care a gazduit evenimentul, cand o persoana minora cazata intr-o camera rezervata invitatilor a fost gasita de organizatori intr-o avansata stare de ebrietate.

Concomitent, parintii tinerei, alertati de modul in care aceasta discuta la telefon, au sunat la politie si au cerut interventia unui echipaj la fata locului. La sosirea oamenilor legii, tanara a fost cooperanta si a recunoscut ca a consumat singura alcool. Ca urmare a verificarilor efectuate si neconstatand nimic suplimentar, politistii au considerat ca tanara poate ramane peste noapte in locatie pentru a se reface.

In dimineata zilei urmatoare, minora a fost trimisa acasa de organizatori, alaturi de doi insotitori care au predat-o parintilor. La fel ca toti ceilalti participanti minori, tanara a venit la Scoala de vara cu acordul parintilor.

Alianta pentru Unirea Romanilor a pus la dispozitia polutiei listele de participanti si imaginile video inregistrate pe camerele hotelului", a transmis AUR.

O minora de 17 ani acuza ca ar fi fost abuzata sexual de politicieni la tabara de vara a AUR

O minora a reclamat ca ar fi fost abuzata sexual de politicieni din AUR, in urma unei petreceri cu alcool, la tabara de vara a tineretului din partidul condus de George Simion.

Politistii din Ialomita au fost sesizati de catre o minora, in varsta de 17 ani, cu privire la faptul ca in cursul zilei de 15 septembrie a fost plecata cu o delegatie compusa din membrii partidului AUR in mun. Constanta, fiind cazati la un hotel.

Tanara sustine ca in cursul noptii a consumat bauturi alcoolice "cu mai multe persoane din delegatie, iar cand s-a trezit a simtit dureri in zona inghinala, observand ca prezinta urme de sange".

Adolescenta a declarat ca nu-si aminteste ce s-a intamplat si nu doreste sa dea relatii cu privire la identitatea persoanelor cu care s-a aflat in camera de hotel, potrivit Politiei. Cercetarile in caz sunt in curs de derulare.

Potrivit Realitatea Plus, persoanele care ar fi fost in camera cu adolescenta sunt doi membri AUR adulti, cu varsta de circa 40 de ani.

Comments