Avertisment astral: Sezonul Sagetatorului ameninta relatiile de iubire ale acestor 4 zodii

Avertisment astral: Sezonul Sagetatorului ameninta relatiile de iubire ale acestor 4 zodii

Avertisment astral: Sezonul Sagetatorului ameninta relatiile de iubire ale acestor 4 zodii

Desi exista o tendinta sa asociem Sagetatorul cu intelegerea, aventura si calatorii, trebuie sa recunoastem ca acest semn zodiacal nu este imun la conflicte si schimbari in relatiile personale. Din contra, naivitatea si dorinta de a-si urma propriile interese pot uneori rezulta intr-un comportament competitiv si orgolios, care poate fi daunator partenerului de viata sau prietenilor apropiati. Astfel, chiar in timpul sezonului Sagetator, ar trebui sa fim constienti de aceste trasaturi negative si sa fim pregatiti sa navigam prin posibilele obstacole in relatiile noastre.

Patru zodii vor fi tentate sa puna capat relatiilor romantice. Asadar, daca nu esti sigur de persoana cu care ,,se presupune" ca esti intr-o relatie stransa, atunci s-ar putea sa fii una dintre aceste patru zodii si s-ar putea sa o inchei... pe bune.

1. Taur

Aceasta este o saptamana pe care ai asteptat-o cu nerabdare din mai multe motive. Ceea ce s-ar putea sa nu te astepti, totusi, este ca, la inceputul sezonului Sagetator, tu si partenerul tau s-ar putea sa scoateti lucrurile din zona ,,hai sa vorbim asta" si in zona ,,este timpul sa ne despartim". Esti mult mai solid in aceasta alegere decat este partenerul tau, dar asa te simti si nu esti sigur ca poti ,,dai" mult mai mult pe aceasta tema.

Horoscopul lunii DECEMBRIE 2023. Miscari majore de trupe pe harta astrala. Trei zodii isi implinesc visele, patru zodii la rascruce de drumuri

Simti atractia Soarelui Sagetator si te face sa simti ca ,,libertatea" si ,,a fi singur" nu numai ca te ademeneste, ci si ca exista o promisiune de calm la capatul acestui drum stancos. Ceea ce a creat acest drum stancos este ca tu si partenerul tau pur si simplu nu puteti fi de acord cu nimic si, desi inainte aveai totul in comun, acum tot ce poti vedea este ca pur si simplu nu tin pasul. Simti ca iti datoreaza mai mult si vei folosi acest timp pentru a gasi o cale de a iesi din ea.

2. Gemeni

Chiar nu ai vrut sa se reduca la asta, dar daca tu esti impotriva lor, atunci castigatorul acestei chestii esti clar: tu. Nu poti continua sa-ti sacrifici sanatatea buna in aceasta stare de tristete si disperare. Este exact ceea ce simti ca ti-a adus presupusa ta relatie romantica... si nu esti doar tu; simti ca ti-ai face partenerul la fel de mizerabil ca si ei pe tine. Este acum sau niciodata si, desi asta va lua o decizie grea din partea ta, una pe care nu esti confortabil sa o iei, nu conteaza: rotile sunt in miscare.

La inceputul sezonului Sagetator, tu si partenerul tau nici macar nu veti avea ,,acea ultima discutie", deoarece ati avut acea conversatie pana la nebunie si amandoi sunteti pe deplin constienti de ceea ce trebuie sa se intample, scri e Sfatul Parintilor. Trebuie sa te desparti si se pare ca o sa cada asupra ta, Gemeni, sa faci prima miscare. Saptamana aceasta iti aduce nervozitate si stres, dar este pe genul unui ceainic care ajunge la fierbere.

Zodiac Chinezesc pentru saptamana 27 noiembrie - 3 decembrie 2023. Norocul vine sa-si intinda mana asupra acestor 4 zodii

3. Leu

Ceea ce crezi ca este ceva pe care il ai sub control se simte in principal astfel, deoarece te indrepti catre Soarele Sagetator, ceea ce te incurajeaza sa gandesti pozitiv si sa actionezi in consecinta. Din pacate, acea viziune a fericirii este una care, pe masura ce saptamana avanseaza, pare a fi ceva care este rezervat doar pentru viitor. Viitorul, asa cum il vezi in prima saptamana a sezonului Sagetator, arata ca fericirea exista doar atunci cand nu esti cu persoana cu care esti acum.

E timpul sa rupem asta, nu? S-ar putea foarte bine sa nu fie constienti de cat de serios esti cu adevarat cu privire la toate acestea, si totusi, pe masura ce saptamana trece, vei sti ca nu te mai poti pacali. Acest lucru nu se transforma in ceva maret si frumos. De fapt, iti vezi zilele de mare frumusete ca pe un lucru al trecutului. Trist, da, dar intr-adevar inevitabil. Saptamana aceasta te muta sa faci acel lucru pe care l-ai amanat de ceva vreme: sa-l inchei odata pentru totdeauna.

4. Scorpion

In mod ironic, saptamana aceasta iti aduce senzatia de a pierde batalia, iar asta ar putea avea legatura cu faptul ca acestea sunt ultimele zile ale zodiei tale in Soare. Cu sezonul Scorpion in scadere si Soarele Sagetator care vine puternic, s-ar putea sa simti ca ti-ai pierde puterea. Cand vine vorba de relatia ta romantica, aceasta pierdere de putere poate reflecta si lipsa ta de iubire fata de persoana pentru care ar trebui sa ,,traiesti".

Nu te poti minti singur, Scorpion; nu ai fost niciodata capabil sa te minti singur cand incepe sezonul Sagetator, vei cunoaste adevarul cand va iesi la suprafata si se va arata ca propria ta nevoie de a pune capat relatiei in care te afli. Stii ca trebuie sa se intample; stii ca nu poti pretinde ca esti indragostit de aceasta persoana si stii cu certitudine absoluta ca nu esti pe cale sa te inhami pentru mai mult decat poti lua... ai luat destul. Acest lucru nu poate si nu va continua.

Horoscopul banilor pentru saptamana 27 noiembrie-3 decembrie. Trei zodii isi vor permite sa arunce cu bani in jur, alte trei vor trebui sa stranga cureaua

Comments