BAIA MARE – Este sau nu Baia Mare un oras curat? Ce spun baimarenii

BAIA MARE – Este sau nu Baia Mare un oras curat? Ce spun baimarenii

BAIA MARE – Este sau nu Baia Mare un oras curat? Ce spun baimarenii

Este sau nu Baia Mare un oras curat? O intrebare la care avem raspunsuri diferite, probabil in functie de interese. Servicii de proasta calitate platite la dublu pret. Asta au reclamat unii dintre consilierii locali in cadrul sedintei de Consiliu Local din data de 6 decembrie.

Discutiile au plecat de la sumele de bani pe care ar urma sa le mai primeasca in plus cei de la Serviciul Public Ambient Urban pentru acest serviciu. Unii reclama mizeria din oras, cei din conducerea Primariei Baia Mare spun ca au intalnit doar baimareni care sunt multumiti de cum arata orasul din punct de vedere al curateniei de care se ocupa SPAU. Baimarenii sunt singurii care pot raspunde la aceasta intrebare si asteptam raspunsurile lor.

,,Nu puteam sa lasam deseuri voluminoase in oras. Pe langa serviciul de salubrizare stradala, mai avem serviciul de intretinere spatii verzi. Consider ca saptamana viitoare vom avea dezbateri si veti vedea ca va trebui sa aplaudati ceea ce a facut SPAU in regim de urgenta", s-a spus in cadrul sedintei de Consiliu Local.

,,Problema cosurilor stradale este una serioasa in Baia Mare. Din pacate, multi cetateni le folosesc pentru a-si arunca gunoiul menajer, fapt ce denota o lipsa de civilizatie. Am vazut ca autoritatile locale au inlocuit in unele zone cosurile stradale vechi, cu altele acoperite. Pe de o parte este un lucru bun, pentru ca acestea sunt mai greu de rasturnat, insa in acelasi timp au fost puse mai putine si nu inteleg de ce. O alta problema este modul in care cosurile stradale sunt golite. Adesea nu se curata deloc in jurul lor si este mizerie pe jos, pe care nu o ridica nimeni. In unele zone, poate cosurile stradale ar trebui golite mai des", ne spune Raluca.

,,Este loc de mai bine cand vine vorba de curatenie in Baia Mare. Langa tomberoane este de multe ori o mizerie greu de descris. Cosurile stradale nu sunt intotdeauna golite la timp. Ar mai fi nevoie de cosuri stradale. Primaria ar mai putea face multe pentru baimareni la acest capitol", completeaza Raul.

Dragos HOJDA

The post BAIA MARE – Este sau nu Baia Mare un oras curat? Ce spun baimarenii appeared first on ZiarMM.

Comments