Barbat arestat la Arad dupa ce si-ar fi violat cele trei fiice timp de 16 ani. Este pastor in comuni...

Potrivit unui comunicat de presa, de luni, al Parchetului de pe langa Judecatoria Ineu, judetul Arad, barbatul de 48 de ani este acuzat de viol in forma continuata comis asupra celor 3 fiice ale sale.

"Din probatoriul administrat in cauza a rezultat ca inculpatul, in perioada 2007 - 2023, in repetate randuri, a intretinut raporturi sexuale, cu trei persoane vatamate minore, aflate in ocrotirea sa, prin constrangere fizica si psihica si profitand de imposibilitatea persoanelor vatamate minore de a se apara sau de a-si exprima vointa", se arata in comunicat.

Vineri, inculpatul a fost prezentat judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Ineu, cu propunere de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile, cererea fiind admisa.

Potrivit presei locale, fiicele barbatului, care pe pagina sa de Facebook anunta ca este pastor al comunitatii sale, au acum 15, 17 si 26 de ani, iar fiica cea mare s-ar fi destainuit unor colegi prin ce trece atat ea cat si surorile ei, iar astfel informatia a ajuns la Politie care s-a autosesizat din oficiu in acest caz.

Comments