A fost depistat posibilul atacator al tinerei batute crunt in Centrul Vechi. Cum i-au dat politistii...

Barbatul se afla in custodia Politiei, sustin surse citate de News.ro.

,,La acest moment, persoana vatamata se afla la spital, sub atenta supraveghere a cadrelor medicale. Cercetarile au fost preluate de catre un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu Serviciul Omoruri- DGPMB, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor in care s-a produs evenimentul, sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de omor", arata comunicatul de presa al Politiei Capitalei.

Tanara de aproximativ 20 de ani a fost gasita zacand intr-o balta de sange intr-o scara de bloc din Centrul Vechi. Alerta a fost data de o locatara iar la fata locului au venit imediat politistii locali si criminalisti.

In cursul zilei de duminica, in zona s-au facut masuratori pentru a vedea cum s-a intamplat incidentul. Vorbim despre o zona foarte frecventata de catre bucuresteni, dar si de catre turisti.

Vanzatorii din zona spuneau ca dupa ora 2.00 dimineata zona devine extrem de periculoasa. Fata a fost gasita la ora 4:30 dimineata.

Oamenii din zona sunt socati si le este frica sa mai circule prin apropierea locului unde s-a petrecut incidentul.

Citeste si Cum se simte tanara gasita inconstienta in scara unui bloc din Centrul Vechi. Fata a fost snopita in bataie: politia NU a reusit inca sa-l prinda pe atacator

Comments