Scena politica este zguduita de candidaturi surpriza. George Simion si-a anuntat candidatura la prez...

,,Am observat ca mai nou alegerile in Romania sunt ca premiile Oscar. In sensul ca acum sunt nominalizat. Ceea ce ma face sa fiu foarte fericit si sa multumesc. Ma bucur ca ma testeaza, dar sa stiti ca nu trebuia sa ma testeze, adica ei stiau. Cred ca toate partidele stiu. Pot sa vorbesc si romana cu accent frantuzesc si sa fac exact cat a facut si primarita noastra la Sectorul 1", a spus Dan Bittman.

Sunt declaratiile cantaretului Dan Bittman, facute in exclusivitate la Realitatea PLUS. Cantaretul spune ca este increzator si convins ca poate face mai multe decat actualul primar al sectorului 1, Clotilde Armand.

,,Doamna primar a avut, datorita numelui si apartenentei ei, asa ca si persoana... putea sa faca din Sectorul 1 un mic Paris. Mai mult decat doamna primar as putea sa fac cu siguranta. Astept rezultatele sondajelor. Atentie mare, sa nu cumva sa ma duc la primaria generala, ca dupa aceea urmeaza presedintia si la revedere Iohannis", a mai spus artistul.

Primarul Sectorului 5 a lansat o invitatie publica pentru ca PNL si PSD sa-l sustina impotriva lui Nicusor Dan. Edilul spune ca lupta pentru fotoliul de la primaria Capitalei va fi intre el si actualul primar.

Si presedintele AUR, George Simion este gata pentru prezidentiale.

Intrebat daca vrea sa candideze pentru functia de presedinte in Romania, George Simion a spus: ,,Voi merge probabil in turul al doilea cu candidatul socialist la alegerile pentru presedintia Romaniei".

Candidatura pentru scaunul de la Cotroceni a fost anuntata de lider din Statele Unite ale Americii, unde, in cadrul unui interviu, a subliniat ca suveranismul trebuie sa fie la putere si in Romania, iar formatiunea este singura care pune Romania pe primul loc.

Comments