Birou Permanent pentru ridicarea imunitatii lui Florin Citu, la 13.00 - Un miliard de euro, prejudic...

Dupa prezentarea solicitarii in Biroul permanent al Senatului, aceasta va fi inaintata Comisiei juridice in vederea formularii unui punct de vedere ce va fi transmis plenului, cel in masura sa incuviinteze sau sa respinga solicitarea.

DNA arunca in aer clasa politica ce se afla la conducere in timpul pandemiei de coronavirus, atunci cand au fost cumparate inutil doze de vaccin pentru imunizarea populatiei. Fostul premier Florin Citu este la mana parlamentarilor care vor decide cand ii vor ridica imunitatea de senator.

PNL a anuntat ca va vota acesta masura. Si fostii ministri ai Sanatatii, Vlad Voiculescu si Ioana Mihaila se afla in vizorul DNA. Pentru cercetarea penala a acestora este nevoie, insa, de incuviintarea presedintelui Klaus Iohannis. Urmeaza ca seful stataului sa se pronunte.

Prejudiciul total provocat statului, in dosarul achizitionarii vaccinurilor anti-Covid, se ridica la UN MILIARD de euro. Banii au fost cheltuiti pe 90 de milioane de doze de vaccin. Reactiile politice izbucnesc de la o ora la alta, iar USR-ul acuza coalitia de la guvernare de diversiune a opiniei publice in pragul campaniei electorale.

Florin Citu, Vlad Voiculescu si Ioana Mihaila sunt politicienii de varf din timpul pandemiei care sunt acum anchetati in dosarul bomba de la DNA. Acestia sunt acuzati de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave.

Citu a scris pe contul sau de facebook ca a fost mereu in slujba romanilor. ,,Am deplina incredere in actul de justitie si sunt convins ca procedurile aflate in desfasurare vor conduce la aflarea adevarului".

Potrivit DNA, Romania a cumparat aproape 90 de milioane de doze de vaccin, dintre care au fost administrate doar 16,7 milioane.

Cad capete in dosarul achizitiei de vaccinuri din pandemie: PNL va vota pentru ridicarea imunitatii lui Florin Citu

Comments