BUD SHOW – Baimareanul a inscris trei goluri pentru CFR Cluj in meciul cu Voluntari

BUD SHOW – Baimareanul a inscris trei goluri pentru CFR Cluj in meciul cu Voluntari

BUD SHOW Plecările lui Lopez, Petrucci şi Jakolis au dus CFR-ului în criză de identitate şi rezultate. Clujenii şi-au notat doar victoria răsunătoare cu Astra, în ultimele meciuri, iar nou-veniţii îşi întârziau intrarea. Voluntari privea CFR-ul de sus şi avea pretenţii de surpriză plăcută, bazându-se pe “gaşca bătrânilor”: Bornescu, Maftei, Marinescu şi Cernat.

CFR avea să facă însă cea mai bună primă repriză din actualul sezon.

Clujenii au început avântat, cu pressing agresiv şi au marcat foarte repede. Cristi Bud a trimis cu capul în poartă, centrarea lui Nouvier şi Miriuţă răsufla mai uşurat încă din minutul 4.

CFR a rămas la fel de agresivă şi la 1-0 şi putea majora imediat diferenţa, dacă şutul lui Ruiz nu era respins de Bornescu (9).

Voluntari a semnat pericol prin Ivanovici, dar şutul său de a fost apărat de Mincă (37). Bornescu a mai ţinut tabela intactă, la devierea greşită a lui Novac (44).

A venit însă minutul 55, iar victoria CFR-ului a început să devină sigură.

Cristi Bud a semnat dubla, cu un gol de pus la CV, exterior din prima, în vinclul lui Bornescu (51). Meciul s-a apropiat de perfecţiune pentru atacantul CFR-ului, după al treilea gol marcat (57). Odată realizat hatt-trick-ul, Bud i-a lăsat locul lui Omrani, iar francezul crescut de Marseille i-a lăsat cu gurile căscate pe fani, în primele minute jucate în România.

Gol la prima atingere de balon, după ce l-a pierdut pe drum pe Bornescu (73) şi două şuturi apărate cu greu de portarul Voluntariului (75 şi 77).

Finalul i-a găsit pe cei de la Voluntari descumpăniţi, iar pe clujeni căutând golul 5.

A venit şi el. Din piciorul lui Gomelt (90+3), iar CFR bifează cea mai spectaculoasă victorie din acest sezon şi arată că i-a uitat deja pe Lopez, Petrucci şi Jakolis.

Cristi Bud, atacantul echipei CFR Cluj, a declarat după victoria categorică, scor 5-0, cu FC Voluntari, în etapa a opta din Liga I, că obiectivul formaţiei antrenate de Vasile Miriuţă este un loc în play-off şi câştigarea Cupei României.

“Mă bucur foarte mult că am terminat meciul foarte sănătos, asta îmi doresc la fiecare meci. Dacă înscriu, cu atât mai bine. Sunt atacant şi mă gândesc să înscriu un număr cât mai mare de goluri. Cum vrea Dumnezeu, eu sper să-mi ajut echipa la fiecare meci. Nu contează că jucăm cu Steaua, Voluntari sau Poli Timişoara. Sunt trei puncte şi trebuie să încercăm să le câştigăm. Nu putem să câştigăm toate meciurile, dar ne dorim să scoatem maximum din fiecare meci”, a declarat Cristi Bud la DigiSport.

Jucătorii fostei campioane a României au prins curajul după victoria cu FC Voluntari şi cred într-o victorie în meciul din etapa viitoare, cu Steaua, de pe Arena Naţională.

“De ce să nu ne gândim să luăm puncte cu Steaua? Au luat cei mai buni jucători din campionat, dar noi suntem CFR şi nu ne este frică de nicio echipă. Obiectivul nostru este să intrăm în play-off şi să luăm Cupa României”, a mai spus Cristi Bud.

Este al doilea hattrick din carieră în campionatul României pentru Cristi Bud. Performanţa anterioară a fost reuşită în aprilie 2010, în victoria, scor 3-2, cu Unirea Alba Iulia, an în care CFR Cluj a câştigat campionatul. (prosport.ro)

Comments