CA LA 20 DE ANI O tanara este in stare grava

CA LA 20 DE ANI – O tanara este in stare grava in urma unui teribil accident rutier

CA LA 20 DE ANI În această dimineață s-a produs un grav accident rutier în localitatea Orheiul Bistriței în care a fost implicat un singur autoturism.

O șoferiță de 20 de ani din Petriș, care cel mai probabil se îndrepta spre casă, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat, autoturismul ajungând cu roțile în sus. În urma impactului, autoturismul a fost distrus în totalitate.

Aceasta era singură în autoturism. Se pare că mașina era una de familie, fiind înmatriculată pe numele fratelui său. Din primele informații reiese că șoferița nu ar fi purtat centură de siguranță.Tânăra este în stare destul de gravă, având un traumatism cranio-facial.

Accidentul s-a produs la ieșirea dintr-o curbă. Este posibil ca șoferița să fi adormit la volan și să fi pierdut controlul volanului. Pe șosea nu există nicio urmă de frânare, semn că tânăra de 20 de ani nici nu a mai avut timp de reacție. Întrucât nu exista niciun martor la acest eveniment, iar tânăra este la spital în stare destul de gravă, încă nu se știe exact cum s-a produs accidentul.

În urma impactului, autoturismul a rămas fără două roți, iar țeava de eșapament a ajuns între două capuri de pod, la 20 de metri de autoturism.

Tânăra a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Bistrița pentru îngrijiri medicale. Între timp, autoturismul a fost mutat de pe carosabil. (bistriteanul.ro)

Comments