Cadavrul unui barbat in varsta de 60 de ani, gasit pe malul raului Telejean. Politistii incearca sa-...


Trupul barbatului decedat a fost descoperit, sambata, 23 septembrie, pe malul raului Teleajen, in localitatea Blejoi, situata in apropierea municipiului Ploiesti. Conform politistilor prahoveni, este vorba despre un barbat de aproximativ 60 de ani, care deocamdata nu a fost identificat, scrie News.ro.


Existenta unei persoane decedate pe malul raului Telejean a fost sesizata de catre un barbat din comuna, sambata, in jurul orei 13.45, care a alertat politia.


,,In baza sesizarii, s-a format echipa operativa care s-a deplasat la fata locului, constatandu-se faptul ca aspectele sesizate se confirma, in cauza fiind vorba despre un barbat de aproximativ 60 de ani, care nu a fost identificat pana la acest moment", transmite Politia Prahova.


Conform politistilor, in urma examinarii vizuale a cadavrului, s-a constatat ca acesta nu prezinta urme vizibile de violenta.


Trupul neinsufletit va fi transportat la Serviciul de Medicina Legala Prahova, in vederea efectuarii necropsiei. Politistii fac cercetari in vederea stabilirii identitatii persoanei in cauza, in cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa.


Comments