Camere video de supraveghere la

Camere video de supraveghere la Tg. Lapus

Luni, 9 septembrie, in clinchet de clopotel, a fost marcata deschiderea festiva a noului an scolar 2019-2020. Cu zimbete, flori si imbratisari, elevii liceelor Tehnologic ,,Grigore C. Moisil" si Teoretic ,,Petru Rares" din orasul Tirgu Lapus au trait emotia inceputului. In vacarmul specific, curtea Liceului ,,Petru Rares" a gazduit multimea de profesori, prescolari, elevi, parinti, invitati.
Manifestarea a demarat cu un Te Deum oficiat de Arhm. Dr. Macarie Motogna, staretul Manastirii ,,Sfinta Ana" de la Rohia, impreuna cu un sobor de preoti. Directoarea prof. Mariana Pop a rostit un cuvint de bun-venit. Primarul Mitru Lese a spus: "Pentru o parte dintre voi, se va imbunatati calitatea actului de invatamint, dar in special pentru 32 de prescolari. (…) Mult succes in noul an scolar!"
Cristina Buda, inspector scolar, a prezentat me-sajul inspectorului scolar general, Ana Moldovan. A vorbit apoi subcomisatul Marian Cosciug, comandantul Politiei orasului Tg. La-pus. Claudiu Nedea, director adjunct, le-a urat bun-venit in special elevilor din clasele a V-a si a IX-a.
Prof. dr. Valeria Bilt, consilier educativ: "Acest an scolar se arata a fi plin de provocari pentru fiecare dintre noi si va trebui sa muncim si sa invatam astfel ca la sfirsitul anului sa fim multumiti de rezultate".
Prof. Mariana Pop, directoarea liceului: ,,Cea mai mare realizare este montarea camerelor de supraveghere in tot campusul scolar. De asemenea, scoala este igienizata, am adus mobilier nou, avem dotare buna cu calculatoare, videoproiectoare, ecrane de proiectie cu acces la internet… Liceul nostru este printre cele mai bune din judetul Maramures, ocupa locul 8″.
In final, s-a format un pod de flori pe sub care au trecut copiii din clasele pregatitoare si cei din clasa a V-a.

Post-ul Camere video de supraveghere la Tg. Lapus apare prima data in Graiul Maramuresului.

Comments