CANCER - Brenda din Beverly Hills, sufera de o boala necrutatoare in viata reala

CANCER - Brenda din Beverly Hills, sufera de o boala necrutatoare in viata reala

CANCER  Actrița americană Shannen Doherty, celebră pentru rolurile din serialele de televiziune „Beverly Hills 90210” şi „Farmece/ Charmed”, a anunțat anul trecut că a fost diagnosticată cu cancer mamar. Acum, vedeta a împărtășit pe Instagram mai multe fotografii emoționante.

Shannen Doherty suferă de cancer și s-a tuns aproape zero. Imaginile i-au înduioșat pe toți fanii ei.CANCER 2CANCER 3CANCER 4CANCER 5

Actrița începuse să-și piardă părul din cauza tratamentului, așa că a decis să se tundă. Însoțită de mai multe persoane apropiate, aceasta a decis să se tundă. Ea a fostografiat tot „procesul”, iar pozele i-au înduioșat pe toți fanii ei. La început, Shannen pare să aibă lacrimi în ochi, dar apoi ea găsește puterea de a zâmbi.

Shannen este fiica unui consultant bancar, Tom Doherty, și a proprietarei unui salon de înfrumusețare, Rose Doherty. Aceasta are un frate mai mare cu patru ani, Tom.

Cele mai mari succese ale sale se datorează producătorului Aaron Spelling. După ce a interpretat-o pe Brenda Walsh în faimosul serial Beverly Hills, Shannen primește rolul Prue Halliwell în serialul TV Charmed (Farmece). Shannen s-a prezentat la distribuția în serial alături de prietena sa, Holly Marie Combs, sperând să primească rolul lui Piper, dar până la urmă rezultatul a fost invers. În 2001 părăsește serialul, după 2 sezoane.

Sursă.

Comments