CARIERA – Scoala de bucatari gratuita pentru tinerii dornici de munca

CARIERA – Scoala de bucatari gratuita pentru tinerii dornici de munca

CARIERĂ. Chef Adi Hădean caută 10 tineri care își doresc o carieră în gastronomie, pentru cea de-a doua ediție a Școlii de Bucătari. Programul este gratuit, începe în octombrie și este dedicat tinerilor absolvenți de liceu cu vârsta cuprinsă între 18-21 de ani, fără venituri și care provin din familii, al căror venit cumulat nu depășește 800 ron net pe membru de familie.

Școala de Bucătari, proiect desfășurat de Asociația „Adi Hădean” în parteneriat cu Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentului, va începe cursurile în octombrie 2016, dând ocazia unui număr de 10 tineri, absolvenți de liceu, să urmeze un stagiu de pregătire de un an de zile. Stagiul cuprinde, pe lângă cursurile de teorie, care se vor derula pe parcursul a 14 săptămâni (octombrie 2015 – ianuarie 2016), și ore de practică desfășurate în perioada februarie – iulie 2017, în bucătăriile unor restaurante de top din Cluj-Napoca. Orele de practică se vor desfășura zilnic, de luni până vineri, minim 6 ore pe zi, conform programului stabilit cu bucătarii-șefi ai fiecărui restaurant participant în proiect.
Înscrierile pentru Școala de Bucătari au început deja și vor continua până pe 15 septembrie. Aplicațiile se pot trimite pe adresa de email: [email protected] și trebuie să conțină un CV, motivația participării la curs și declarația pe propria răspundere că nu au venituri și provin din familii al căror venit nu depășește suma de 800 ron net pe membru.

CARIERĂ. Prima ediție a Școlii de Bucătari s-a finalizat cu angajarea a 6 dintre cursanți chiar în restaurantele în care și-au derulat practica, ceilalți 4 primind oferte de angajare din partea altor restaurante din afara proiectului.

La finalul perioadei de practică, cursanții vor primi o recomandare din partea lui Adrian Hădean, care să ateste participarea lor în acest proiect. În plus, cursanții vor avea ocazia să gătească alături de Adi Hădean la diverse evenimente.

Prezentare Facultate Știința și Tehnologia Alimentelor:
Facultatea de Știința și Tehnologia Alimentelor este facultatea viitorului atât prin misiunea nobilă pe care o are, cât şi prin obiectivele pe care și le-a propus într-un domeniu vital al existenței.
Facultatea de Ştiinţa și Tehnologia Alimentelor, prin dinamismul inovării, competența profesorilor și performanța absolvenților, poate reprezenta premize reale ale succesului într-o carieră pe care orice tânăr absolvent de liceu o poate face, îmbinând dorinţa, pasiunea pentru alimente şi o nutriţie sănătoasă cu nevoia reală a pieţei forţei de muncă din domeniul Ingineriei Produselor Alimentare.

Prezentare Asociație Adi Hădean:
Asociația Adi Hădean a fost înființată în ianuarie 2015 cu scopul principal de a promova proiecte care aduc în prim plan bucătăria românească, precum și diverse acțiuni din domeniul culinar și social.
Asociația este un proiect important al lui Adi Hădean, de numele căruia se leagă o serie de alte proiecte, cu impact în viața comunității și evenimente pe care le-a susținut și promovat de-a lungul timpului.

Comments