Carmen Harra prevede schimbari revolutionare in Romania in 2024: ,,Romanul intotdeauna explodeaza to...

De-a lungul timpului, Harra s-a remarcat prin preciziile sale pronosticuri si abilitatea de a identifica trendurile si schimbarile din societate, iar cuvintele sale aduc un semnal puternic de avertizare pentru toti cei implicati in politica.

In cadrul unui interviu cu Adriana Bahmuteanu, Carmen Harra a avertizat ca ne asteapta o perioada revolutionara, in care cei aflati in pozitii de putere si care au comis greseli vor plati consecintele acestora.

Pensionarii cer ca sambetele muncite in comunism sa se adune separat la anii de vechime

,,Se plateste pentru toate erorile, mai ales cele catastrofale, care au afectat viata a milioane de oameni. Arafat nu are cum sa iasa basma curata din niste lucruri pe care le-a facut. Ziua platilor vine! Vine si ziua aia, chiar daca aparent a cazut in picioare.

Chiar daca aparent toti asa zis demnitari au facut ce-au vrut ei, au cheltuit cat au crezut ei, pentru ca ei au crezut ca cutitul si painea in mana si pot sa faca ce vor ei. Aici este greseala cand oamenii ajung in functii de conducere", a explicat Cramen Harra, in podcastul Adrianei Bahmuteanu.

Referindu-se Florin Citu, Harra arunca o adevarata bomba:

,,In primavara, Citu o sa incerce sa spele putina. Mai multi o sa incerce sa spele putina, ca sunt multi implicati in chestia asta. Insa cel care plateste cel mai rau, pana la urma, este, totusi, Arafat. Pentru ca el a fost capul rautatilor si a fost manjit si corupt in toata povestea asta. Si de sistem, si de alte lucruri, pe usa din dos."

Ministrul Finantelor transeaza dilema viitorilor pensionari: Nu vom amana cresterea contributiei la Pilonul II de pensii

Citu este urmarit penal pentru doua infractiuni de complicitate la abuz in serviciu, cu consecinte deosebit de grave, in dosarul vaccinurilor anti-Covid.

,,Pentru ca lumea de rand nu intelege ce se intampla in culise, in spatele usilor inchise. Toti oamenii care conduc lumea au interesele lor, intai. Toti actioneaza dupa niste planuri, de care oamenii de rand habar nu au", a spus vestita clarvazatoare.

Carmen Harra preconizeaza ca in perioada imediat urmatoare, Romania va avea parte de ,,schimbari incredibile", asemanatoare cu cele din decembrie 1989.

,,Romanul intotdeauna explodeaza toamna, cand ne indreptam spre Craciun, in perioada asta a anului. Asta e perioada aia fatidica, cand toate trebuie sa se intample. Omul se trezeste si spune ,,stai, ca vine Craciunul, dar eu mor de foame", ,,stai, ce ma fac eu acuma, pentru ca e atat de frig in casa, ca inghet" si ,,mai bine ies pe strada, decat sa stea in casa, pentru ca pe strada e mai bine.

Statul la coada a devenit o mina de aur. Cum fac bani ,,descurcaretii" din Buzau din acest fenomen

Si acolo, isi gasesc vocea, se unesc intre ei si-si dau seama ca toti sunt in aceeasi situatie. Si ca doar daca se aduna, pot sa schimbe ceva. De fapt, Romania intra prin niste schimbari incredibile in 2024, fara precedent. Poate au mai fost asa schimbari in 1989, dar urmeaza o curatire in masa, masiva.

Cade cine nici nu crezi. Lupta este atat de mare, de nici nu-ti poti imagina. Pentru ca atunci cand ajunge cutitul la os, atunci nu mai exista alta salvare, decat trebuie sa ne batem. Si starea generala a romanilor este sa treaca la bataie", a mai spus Carmen Harra.

Valoarea maxima a pensiei pana la care medicamentele vor fi compensate 90% va creste de anul viitor

Comments