Cati bani trebuie sa scoti din portofel pentru o portie de sarmale la restaurantul lui Florin Caline...

Cei care-i calca pragul sunt impresionati de portiile mari de mancare si de preturile decente. O ciorba de perisoare sau de vacuta costa aici, de exemplu, 19 lei, iar una de legume sau de fasole este 16 lei.

O portie de sarmale de 500 de grame, cu mamaliga si ardei costa 44 de lei, in timp ce o portie de varza calita cu ciolan costa 42 de lei.

Pentru un snitel pane clientii trebuie sa scoata din buzunar 32 de lei, iar pentru o pomana porcului 41 de lei. In ceea ce priveste pastele, pretul unei portii variaza de la 32 la 38 de lei, in functie de felul acestora.

"Hai, bre si la Cluj! Avem loc aici si oameni cu punga larga, asa ca deschide si la Cluj un local", i-a transmis un internaut, lui Florin Calinescu, scrie Tabu.ro.

Descoperire epocala. Cum ne-ar putea apara carnea si lactatele impotriva cancerului?

La 67 de ani, Florin Calinescu s-a hotarat sa isi ia la revedere de la agitatia si poluarea orasului, asa ca s-a mutat la tara! Vedeta locuieste acum in comuna Babana, din judetul Arges, unde a reusit sa isi puna pe picioare o mica ferma, in casa parinteasca.

,,Am o gospodarie cu multe animale: 83 de gaini, 5 porci de Bazna, doi baieti si trei fete, 42 de bibilici, 9 gaste, doi caini lupi si doi Schnauzeri pitici. Am avut si capre cu iezi, dar iedul s-a facut mare si l-am dat pentru ca se tinea de rele", a spus, recent, Florin Calinescu.

Cultiva rosii, vinete, cartofi si e tare mandru de recolta din gradina sa, mai ales ca totul e...bio! Florin Calinescu posteaza foarte des imagini inedite cu viata simpla de la tara: fie culegand legume si fructe din gradina, fie curatand cartofi, fie purtand haine modeste.

Cum circula metroul in Bucuresti, in minivacanta de Sfantul Andrei si Ziua Nationala de 1 Decembrie - Programul anuntat de Metrorex

Comments