Cazul Djokovic la US Open, o exagerare? "Oglinda ipocriziei si cruzimii din lumea defectata in care vom trai"

Cazul Djokovic la US Open, o exagerare?

Cazul Djokovic la US Open, o exagerare? "Oglinda ipocriziei si cruzimii din lumea defectata in care...

Controversa din jurul acestei decizii este departe de a fi incheiata, iar presedintele Federatiei Romane de Judo, Cozmin Gusa, considera ca Djokovic este o victima in acest caz.

Novak Djokovic s-a oprit in optimile de finala la US Open. In timpul meciului cu spaniolul Pablo Carreno-Busta, la scorul de 5-6 in primul set, sarbul a avut un gest de frustrare care l-a costat scump. Mingea trimisa de catre liderul mondial a lovit-o in zona gatului pe arbitra de linie Laura Clark, care s-a prabusit pe teren.

Dupa indelungi discutii, Novak Djokovic a pierdut meciul, dar si tot ce a castigat la aceasta editie a turneului american: suma adunata si punctele obtinute.

Ulterior, Djokovic si-a cerut scuze si a precizat ca trebuie sa ia acest incident ca pe o lectie.

"VREMURI DE SPERIAT: "Cazul DJOKOVICI", oglinda IPOCRIZIEI si CRUZIMII din LUMEA DEFECTATA IN CARE VOM TRAI!

"Dosarul D nu e decat formularul care aduna pentru semnatura toate lasitatile si pregateste eliminarea bunului simt din tenis. Si din tenis."

Ma pregateam de cateva zile sa-mi exprim furia pentru ceea ce i s-a intamplat marelui campion sarb care, impreuna cu ceilalti doi GRANZI, Federer si Nadal, pot fi exemple de sportivitate si inteligenta aplicata in sport, pentru restul sportivilor de performanta."

Citeste continuarea pe realitateasportiva.net.

Comments