CAZUL ELENEI UDREA - Rasturnare de situatie dupa declaratia fratelui mituitorului

CAZUL ELENEI UDREA - Rasturnare de situatie dupa declaratia fratelui mituitorului

CAZUL ELENEI UDREA  La Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a avut loc, vineri, un nou termen din procesul “Gala Bute”, în care Elena Udrea este acuzată de luare de mită şi abuz în serviciu.

În procesul Elenei Udrea în care este acuzată de primirea unei genți cu bani de la omul de afaceri Adrian Gărdean, a fost audiat astăzi la ICCJ, fratele acestuia, Miron Gărdean, patronul firmei Termogaz, firmă din care se presupune că s-au scos banii. Declarația acestuia a provocat încă o întorsătură neașteptată. În rezumat, acesta a declarat următoarele, conform EvZ:

„Fratele meu (Adrian Gărdean) mi-a spus că a discutat cu Lungu (Ștefan Lungu, fost consilier al lui Udrea, actual martor al acuzării) și Nastasia (fost secretar general al Dezvoltării, unul din denunțători). Niciodată nu mi-a pomenit de Elena Udrea. Niciodată nu mi-a spus că ea ar fi cerut comision sau sponsorizări. Cel care le-a cerut a fost Nastasia. Gărdean Adrian este cel care a dus geanta cu bani lui Nastasia.”

Astfel, una din acuzațiile procurorilor, potrivit căreia în 2011, Udrea ar fi cerut şi primit, de la omul de afaceri Adrian Gărdean, foloase materiale în valoare de 10% din plăţile efectuate de minister pentru contractele de lucrări încheiate de SC Termogaz Company SA şi SC Kranz Eurocenter SRL, nu se susține prin mărturia unuia din personajele-cheie ale acestei afaceri.

Sursă info.

Sursă foto.

Comments