Ce mesaj a transmis Oana Roman in ziua in care mama sa ar fi implinit 84 de ani: ,,Sper sa sarbatore...

Ce a transmis Oana Roman in memoria mamei sale

Unele legaturi sunt atat de puternice incat depasesc granitele vietii. Oana Roman, cunoscuta pentru sinceritatea si deschiderea sa, a impartasit cu fanii durerea, dar si dragostea nemarginita pentru mama sa. Pe retelele sociale, a publicat imagini care ilustreaza legatura profunda pe care a avut-o cu Mioara Roman si un mesaj care a atins inimile multor oameni:

,,Azi mama ar fi implinit 84 de ani. Sper sa sarbatoresti in Cerurile Sfinte cu cei dragi ai tai pe care i-ai reintalnit acolo.. Te iubesc mama!".

In ciuda durerii, Oana incearca sa gaseasca echilibrul si fericirea in rutina zilnica, dedicandu-se proiectelor profesionale si vietii alaturi de copilul ei si de cei apropiati. Pierderea mamei a lasat un gol imens, insa puterea si hotararea ei de a merge mai departe sunt un omagiu adus vietii pe care Mioara Roman a trait-o.

Cine a fost Mioara Roman

Mioara Roman a fost o figura emblematica, sotia fostului prim-ministru Petre Roman, si a lasat in urma nu doar o familie indoliata, ci si un public care a respectat-o si a apreciat-o. Ea a fost o luptatoare, iar amprenta ei in societatea romaneasca ramane adanc inradacinata.

Comments