TEST IQ pentru cei mai destepti. Incearca sa gasesti toate triunghiurile din imagine in doar 15 secu...

Este IQ-ul tau mai mare decat crezi?

Daca esti capabil sa identifici toate triunghiurile ascunse intr-o imagine intr-un interval de doar 15 secunde, exista posibilitatea sa ai un IQ peste medie. Conform expertilor, aceasta capacitate de observatie rapida si atentia la detalii sunt caracteristici ale unei inteligente superioare.

Publicatia express.co.uk a preluat si ea testul, subliniind ca cei care reusesc sa desluseasca puzzle-ul vizual in mai putin de cinci secunde pot avea un coeficient de inteligenta (IQ) impresionant.

Ce spune testul despre inteligenta ta?

Testele de IQ sunt recunoscute pentru capacitatea lor de a evalua agilitatea cognitiva a persoanelor. Prin masurarea memoriei pe termen scurt si lung, abilitatii de rezolvare a puzzle-urilor si a vitezei de procesare a informatiilor, acestea sunt utilizate pentru a estima inteligenta analitica si rationamentul logic.

Originare din Franta, unde au fost utilizate pentru a identifica studentii care necesitau asistenta educationala suplimentara, testele de IQ au devenit un instrument esential in multiple domenii, inclusiv in fortele armate ale SUA, unde ajuta la selectia candidatilor pentru diferite roluri.

Indraznesti sa iti testezi agilitatea mentala? Testul triunghiurilor ascunse te asteapta sa descoperi cate figuri poti vedea in imagine. Aminteste-ti, ai la dispozitie doar 15 secunde pentru a dovedi ca ai o perspicacitate vizuala exceptionala. Indiferent de rezultat, astfel de exercitii stimuleaza creierul si ajuta la mentinerea unei gandiri acute si rapide.

Comments