Ce rusine: Romanii au atacat pagina de Facebook a lui Mertens! Remarca facuta de CTP la TV a dat nastere la un val de ura

Ce rusine Romanii au atacat pagina de

Ce rusine: Romanii au atacat pagina de Facebook a lui Mertens! Remarca facuta de CTP la TV a dat nas...

În primul rând, dacă regulamentul permite aşa ceva, nu s-a comis nicio infracţiune. În al doilea rând, să acuzi din faţa televizorului că cineva s-a dat accidentat e, din nou, o mare prostie. Nu vom afla niciodata, dacă Elise Mertens a fost chiar accidentată sau nu. 

Cu siguranţă, până şi Simona Halep va fi dezgustată, atunci când va vedea reacţia acestor oameni.

CTP nu e la primul derapaj!

Chiar dacă acest atac asupra lui Mertens nu poate fi pus doar pe seama comentariului făcut de CTP, cu siguranţă, s-ar fi impus ca acesta, fiind un formator de opinii, un comentator cu notorietate, să-şi cântărească mai atent cuvintele.

Din păcate, nu e pentru prima dată când CTP comite o astfel de gafă! În august 2017, atunci când Halep a pierdut finala de la Cincinnati în faţa lui Muguruza, scor 1-6, 0-6, reputatul jurnalist a mai făcut un comentariu urât, spunând că Halep poate fi acuzată de non-combat!

„Simona nu a intrat în ring, nu a luptat în 95% din meci. A avut o evoluţie cenuşie. Unii se pot gândi şi la un meci aranjat. Din păcate, arată şi aşa. Nu se pune problema totuşi de aşa ceva“, a spus atunci CTP.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Comments