CE TREBUIE SA STII Skirt Bike Baia Mare

CE TREBUIE SA STII – Skirt Bike Baia Mare incepe peste cateva ore

CE TREBUIE SĂ ȘTII  A cincea ediție a Skirt Bike Baia Mare are loc astăzi, 3 iulie 2016, începând cu ora 17.00, când are loc întâlnirea cu participanții pe Câmpul Tineretului. Câteva aspecte bine de știut pentru participanții la ediția din acest an.

CE TREBUIE SĂ ȘTII Pe 3 iulie 2016, la a 5-a ediție SkirtBike Baia Mare, vom pedala în ținute chic, vesele, așa cum ne simțim fiecare bine, pe traseul prestabilit pentru a încuraja mersul pe bicicletă în rândul femeilor, pentru a arăta că biciclistele au un loc în trafic, că ne dorim și utilizăm bicicleta în viața noastră de zi cu zi, ca mijloc de transport sau de recreere!

Ne vedem la ora 17 pe Câmpul Tineretului și vom porni pe traseul: Câmpul Tineretului – Podul Viilor – Str. Gh. Șincai – Piața Revoluției – Bdul. București – Bdul. Unirii – Bdul. Traian – Bdul. Republicii – Bdul. Independenței – Str. Victoriei – Câmpul Tineretului.

La finalul paradei, vă invităm să luați parte la un picnic cu biciclete, să vă aduceți cu voi o păturică și să vă simțiți bine alături de noi. Vă pregătim surprize frumoase, un concert live Rolling Papers și o tombolă cu multe premii!

Fetelor, NU AVEM VOIE cu bicicleta pe iarbă, vă rugăm să respectați această regulă, bicicletele vor fi așezate pe platforma asfaltată din fața Muzeului de Etnografie și pe aleile din zonă. Pentru picnic, aduceți-vă o păturică, ceva de băut, o gustare… ceva dulce vă oferim noi!

Pe traseu ne deplasăm pe o singură bandă, respectăm regulile de circulație și indicațiile echipajelor de poliție care ne însoțesc. Avem grijă la bicicliștii de lângă noi, să nu rănim și să nu fim răniți!

Comments