Cel mai mare campus educational din Europa de Est va fi la Magurele. Cand va fi gata proiectul anunt...

Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, Hubert Thuma, si primarul orasului Magurele, Narcis Constantin, au anuntat astazi construirea celui mai mare campus educational din Europa de Est.

Gandit ca un centru de excelenta, campusul va fi construit pe o suprafata de 27.300 de metri patrati, va avea o capacitate de 1.000 de locuri pentru gradinita, 1.500 de locuri pentru ciclul primar si gimnazial si inca 1.000 de locuri pentru ciclul liceal.

Hubert Thuma, presedintele CJ Ilfov: "Pe langa salile de clasa moderne, campusul va avea si facilitati pentru activitati extracurriculare. Vom face sali de sport, terenuri de sport, inclusiv un bazin de inot, vom face o biblioteca mare, sali dedicate evenimentelor si spectacolelor. Un alt aspect important - campusul va include facilitati pentru copiii cu nevoi speciale."

Daniel Baluta s-a autopropus sef de campanie pentru Gabriela Firea la alegerile pentru Bucuresti

Hubert Thuma, presedintele CJ Ilfov: "Acest campus va fi construit pe o suprafata de 27.300 metri patrati si va fi conceput cu tehnologie NZeb (Net Zero Energy Building). Ce inseamna asta? Consum energetic aproape zero. E o premiera pentru educatia din Romania."

Hubert Thuma, presedintele CJ Ilfov:" Scopul nostru este sa oferim o educatie de calitate, care sa pregateasca elevii pentru provocarile viitorului. Acest campus scolar modern va deveni o comoara in orasul Magurele, in judetul Ilfov, un adevarat centru de excelenta si o pepiniera pentru intreaga tara. Va aduce beneficii enorme pentru comunitatea locala si nationala!"

Taxa de intrare in Venetia va fi aplicata oficial de joi, 25 aprilie. Cat vor trebui sa scoata turistii din buzunar pentru a vizita orasul de acum inainte

Comments