Cele mai bune laptopuri Lenovo pe care le poti achizitiona in 2021 (P)

Cele mai bune laptopuri Lenovo pe care le

Cele mai bune laptopuri Lenovo pe care le poti achizitiona in 2021 (P)

Cu linii la fel de unice si indragite ca Lenovo Ideapad si Lenovo Legion, aveti multe optiuni la indemana. Il vei alege pentru calitatea hardware-ului sau intern, pentru ecran sau portabilitate? Si ce zici sa investesti pentru banii tai? Indiferent de motivul pe care il ai: suntem siguri ca in aceasta lista il vei gasi pe cel potrivit pentru tine.

Lenovo IdeaPad Flex 5

Unii cumparatori ar putea fi interesati de accesibilitate, dar pentru cei care doresc sa-si cumpere un nou laptop Lenovo si sa economiseasca niste bani, Flex 5 este un laptop compact cu rezolutie FHD de 14 inchi, care incepe la preturi accesibile si ofera upgrade-uri care il mentin in limita gama de preturi.

Designul 2 in 1 al lui Lenovo IdeaPad Flex 5 il face usor de luat oriunde, o alegere inteligenta pentru scoala, munca in afaceri mici si sarcini similare. In interior, modelul de baza incepe cu un procesor AMD Ryzen 3 5300U (upgrade prin Ryzen 7), 8 GB de RAM si un SSD PCIe de 256 GB.

Cititorul de amprenta integrat ajuta la securitate, in timp ce obturatorul integrat pentru webcam ofera protectie confidentiala intre conferinte video. Conexiunile includ USB-A 3.2 si USB-C 3.2, precum si HDMI 1.4b, plus suport Wi-Fi 6 pentru retelele wireless.

Lenovo Legion Y740

Acesta este un laptop Lenovo Legion care stabileste cu siguranta Lenovo ca o companie serioasa de laptopuri de gaming. Este alimentat de chipset-ul Intel Core i0-7H din generatia 9750 cu 8M cache, tactat la 2,9 GHz. Acesta poate fi adus pana la maximum 4,5 GHz. Este asociat cu GPU-ul NVidia GeForce GTX 1070 cu 8 GB GDDR5. Memoria RAM este de 16 GB DDR4 cu viteza de memorie de 2666 MHz si SSD de 1 TB cu viteza de rotatie a hard diskului de 2 TB 7200 RPM, hard disk SATA. Este compatibil cu software-ul Windows 10 si vine cu software-ul suplimentar Lenovo obisnuit.

Ecranul are 17,3 inchi si are o rezolutie mare de 1920 x 1080 pixeli in tehnologia Full HD IPS. Cantareste 10,1 lire sterline si dimensiunile sunt 16,2 x 12 x 0,91 inci. Tastatura este proprietara si poate fi personalizata. Difuzoarele sunt doua difuzoare de 2W impreuna cu un subwoofer de 3W cu tehnologie Dolby Atmos.

Lenovo Ideapad 3

Lenovo Ideapad 3 este un computer pentru utilizatorul obisnuit . Are un ecran de 14 inchi, o dimensiune care este apreciata atunci cand se lucreaza sau se consuma continut multimedia, si mai mult cu rezolutia sa de 1920 x 1080, adica Full HD. In ceea ce priveste performantele sale, are componente medii care ne vor permite sa ne miscam cu solvabilitate, desi il putem configura cu gama de baza Intel (core i3) sau gama inalta (core i7). Daca preferam Ryzen, exista si el. Cele 8 GB si procesorul sau Intel Core i5 din a zecea generatie sunt mai mult decat suficiente pentru orice distributie Linux usoara, desi va functiona corect si in Windows 10, care este sistemul cu care vine preinstalat ca standard. Il ajuta si hard diskul SSD, de 512GB in acest caz, care ofera o viteza mai mare de citire/scriere a datelor.

Lenovo Legion 5

Lenovo Legion 5 este unul dintre computerele Lenovo care merita, mai ales daca suntem dispusi sa platim ceva mai mult. Este un computer vandut pentru jocuri video, care se traduce in componente mai puternice. In ceea ce priveste performanta, avem un Intel Core i7 sau AMD Ryzen 7 cu care deschiderea aplicatiilor va fi o sarcina de cateva zecimi de secunda. Cei 8 GB de RAM ne vor permite nu doar sa mutam cele mai solicitante jocuri, ci chiar sa rulam o masina virtuala fara ca echipa sa sufere prea mult. Pe de alta parte, include un hard disk hibrid cu 512GB in SSD in care putem pune multe jocuri grele. Beneficiile acestui extraordinar computer sunt completate cu ecranul Full HD de 14 inchi cu rezolutie 1920 x 1080 si o placa grafica NVIDIA GeForce RTX3060-4GB GDDR6 cu care ne vom bucura de toate jocurile.

Comments